Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן ,

יש לי רכב בבעלותי יד 2 שרכשתי שנה שעברה. 

רכב מטופל היטב מידיים של מהנדס. היה שמור בחניה מקורה ונקנה בקמ"ז 45,000. 

ברצוני להעלות מחר את הרכב לטיפול ולבדיקות במוסך לפני, מאחר שיש לי בעיה של ריח דלק מפתחי מיזוג האוויר מזה חודש והנורה של הפנס הקדמי הימני נדלקת פעם במכה ופעם ישר. לקחתי יום חופש ומצאתי שרשור בנושא ואבדוק בעיניים.

המועד לטיפול שנתי אצלי הוא מרץ. נסעתי 6,000 ק"מ בשמונת החודשים האחרונים(מהטיפול האחרון) חצי עירוני וחצי בינ-עירוני. האם אפשר לתפור על הדרך החלפת פילטר שמן, שמן מנוע- בהיבט כלכלי: אם יימכר למישהו שיראה שמועד הטיפול הוקדם?

לפי הטיפול רפידות בלמים קדמיות הוחלפו לפני שנתיים. רצועת טיימינג הוחלפה לפני 3 שנים.

מה הנגזרת עליי מבחינת טיפולי חובה ביחס לשנים/אופי שימוש ברכב? 

לפי מה שידוע לי, זה מה שאני מתכנן לבקש: 

ניקוי פילטר אוויר(אם זו הסיבה לריח הדלק) , בדיקה וויזואלית של הברקסים, בדיקת גובה נוזל בלמים, הגה וגיר, בדיקה ויזואלית של הצינורות והחגורות.

חוץ מזה, האם יש סעפים חשובים לפני כניסה לטסט? 

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Bicycle
פורסם

אל תבקש ניקוי פילטר אוויר, זה לא קשור לריח. 

תגיד שיש ריח, תבקש שיאתרו ויתקנו. תקנה נורה חדשה לפנס ותחליף, בזמן שאתה מחליף שים לב למחבר שלה, האם הוא שלם והמגעים שלו לא מפוייכים. את הנורה להחזיק רק מהחלק המתכתי שלה, לא לגעת בזכוכית בשום שלב. 

טיפול אני לא הייתי מקדים, במיוחד שנסעת רק 6000 ק"מ. אבל אם אתה רוצה, אפשר להקדים.

כשתמכור את האוטו, לא יעניין את אף אחד אם הקדמת את הטיפול או לא הקדמת. זה חסר משמעות לחלוטין. את רוב הקונים לא יעניין בכלל אם עשית טיפול, מה שיעניין אותם זה שתוריד עוד קצת במחיר. 

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, Buki כתב:

אל תבקש ניקוי פילטר אוויר, זה לא קשור לריח. 

תגיד שיש ריח, תבקש שיאתרו ויתקנו. תקנה נורה חדשה לפנס ותחליף, בזמן שאתה מחליף שים לב למחבר שלה, האם הוא שלם והמגעים שלו לא מפוייכים. את הנורה להחזיק רק מהחלק המתכתי שלה, לא לגעת בזכוכית בשום שלב. 

טיפול אני לא הייתי מקדים, במיוחד שנסעת רק 6000 ק"מ. אבל אם אתה רוצה, אפשר להקדים.

כשתמכור את האוטו, לא יעניין את אף אחד אם הקדמת את הטיפול או לא הקדמת. זה חסר משמעות לחלוטין. את רוב הקונים לא יעניין בכלל אם עשית טיפול, מה שיעניין אותם זה שתוריד עוד קצת במחיר. 

לקחתיי את העצה שנת.

עברתי את הטסט ותקלת ריח/נורה תוקנו. 

אעשה טיפול מקיף שנתי במרץ.

אלף תודות!

עריכה אחרונה על ידי Bicycle
  • תוכן חדש...