Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני נדרש לבצע פלסטלינה.

אופן השימוש שהבנתי הוא:

1. הקצפת הרכב עם גרניק ושמפו מקציף

2. שטיפת הרכב במים

3. לפני ייבוש הרכב, ליישם את הפלסטילנה על רכב רטוב עם שפריצר של נוזל דיטיילינג/שפריצר עם מים וסבון

4. שטיפה חוזרת (ללא סבון/מקציף) עם מים נטו

5. ייבוש?

פורסם

ראשית כל כדי לעבור לכפפה, מהירה וקלה לעבודה, גם עם דלי מים וסבון. (ככה אני עובר, מאז שיש לי כפפה)

1. שטיפה יסודית כולל הורדת כל הלכלוך.

2. שטיפה נוספת ללא ייבוש.

3. מעבר עם פלסטלינה שהרכב עיין רטוב, או עם תרסיס החלקה (מתאים לפלסטלינה רגילה) או מים וסבון.( כפפה)

4. שטיפה נוספת אפשרי עם מעט סבון, אפשרי רק עם מים. 

5. מעבר עם IPC (יש בדביק הסברים) שזו הפעולה הכי חשובה. 

פורסם

תודה על ההסבר.

2 שאלות:

1. מדוע יש צורך במעבר עם IPC ומה זה בדיוק..?

2. יש לי האמת כפפה של FARECLA, אבל היא ישנה ומלוכלכת, איך אפשר "להשמיש" אותה? או שמא לא מומלץ להשתמש בה שוב?

פורסם

כמובן. מה לגבי הכפפת פלסטלינה הישנה שיש לי? היא הייתה בשימוש פעם אחת, אך לא הייתה מאוחסנת כראוי וכרגע היא מלוכלכת, איך אפשר להשמיש אותה?

פורסם

אתה חייב לנקות אותה אחרי כל מעבר במים וסבון. (אני משתמש במים חמים וסבון אחרי כל שימוש)

רוצה את שלי בהשאלה? בוא קח. (יש גם ישנה, אך הבטחתי אותה למישהו)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...