Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,
קאיה פורטה 2013, הרכב נקנה לפני מספר ימים וצריך להעביר אותו טסט, האיתות במראת הצד לא עובד,
פירקתי את המראה ובדקתי, אני סבור שנורת הלד לא תקינה (אינה דולקת בחיבור ישיר למתח).
בארץ מוכרים רק מראה מלאה בכ800 ש"ח.
באליאקספרס יש רק את הלד ב13 דולר. משלוח מהיר(עד 15 יום) בעוד 30 דולר.

אני לא מעווניין שהרכב יהיה שבועיים ללא טסט, מצד שני קצת מבאס לקנות מראה שלמה ב800 ש"ח.

אשמח להמלצה למקום שמוכר חלקים מפירוק, או לכל רעיון אחר. אם היה לי זמן כמובן שהייתי מזמין את החלק ב13 דולר ומחליף אך לצערי זה לא המצב.

תודה 

kia-mirror.JPG

פורסם

http://car-part.co.il/

תרשם לאתר זה מחבר אותך להרבה מאוד פירוקיות בארץ.

2 לקחים נלמדים כאן:

א. לא קונים רכב עם טסט בחודשיים הקרובים במידה ויש לו בעיות שחייבות תיקון.

ב. באופן כללי - לא ניגשים לטסט 'ברגע האחרון' אלא תמיד כדאי חודש וחצי- חודשיים לפני סיום תוקף הרשיון.

הייתה לי אותה בעיה עם הפיאסטה שרכשתי, רק שהלד נשרף כמה ימים לפני הטסט כשהרכב כבר היה אצלי. קניתי מפירוק ב100 ש"ח ובמקביל הזמנתי עוד פנס ספייר שיהיה לי ב - 100 שקל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

היי אלי,

תודה על התגובה.

מסכים עם כל מה שכתבת, ואכן אני נוהג כך.

הרכב נרכש במסגרת מכרז ב bidspirit

ע"י בן משפחה. נלקח בחשבון שכנראה תהיה השקעה ראשונית בדברים מסויימים. 

לשמחתי פרט לזה ולעוד משהו פחות לחוץ הרכב במצב מצוין. 

אנסה להשיג את החלק באתר שציינת.

תודה!

פורסם

יתכן שניתן כן להשיג רק את גוף התאורה ולפי מס' רישוי הרכב בדוק אצל 

יבואן פרטי לחלפי רכב קוריאני,"קוריאה פלקון" (רח' תושיה 19 ת"א)

טל' 053-8095091.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...