Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחר כמה שאלות פה בפורום אני חושב שצימצמתי את הבחירה שלי לשלושת הדגמים האלו.

בעבר חשבתי ללכת על מיצובישי ספייס סטאר חדשה אך אני לא בטוח שו עסקה באמת משלמת ואני חושב שהרכב קצת חלש ורועש מדי עבורי.

נניח יש לי תקציב של עד כ 70,000 אך אני מעדיף כמובן להשקיע כמה שפחות ולעשות עסקה משתלמת.

ההתלבטות שלי היא בין יונדאי i20 של 2018 ומטה (לא רוצה תיבה רובוטית) לבין מאזדה 2 או טויוטה יאריס של 2017 והלאה.

אני יודע שהטיוטה הכי חסכונית אך פחות מאובזרת, ומהמאזדה קצת יותר בזבזנית אך מאובזרת יותר.

הi20 הכי בזבזנית אך נראת טוב וגם מרווחת.

אשמח לשמוע דעות לפה ולפה או אם בכלל כדאי ללכת על המיצובישי או אפילו קיה ריו..

אני מרגיש קצת אבוד בכל הסיפור

פורסם

קיה ריו דומה עד זהה לI20, אישית הייתי מחפש ריו מהדור החדש עם מנוע 1.4 וגיר 6 הילוכים לאחר שקיבלה את מערכות הבטיחות . הביצועים אמנם פושרים אך לנסיעה מנהלתית רגועה הם מספקים בהחלט. 

אתה מקבל רכב נוח יותר ומרווח יותר  מהיאריס וה2 , מאובזר יותר מהיאריס (לא קשה , אין לה הרבה אבזור) וגם אחריות חלקית ארוכה יותר אם אתה קונה מפרטי. 

פורסם

אם צריכת דלק פרמטר חשוב הייתי בודק הונדה גאז, מרווחת מאוד, אמינה וחסכונית, תדמית אמינות מצוינת.

אם לבחור בין המועמדות שלך, הייתי בוחר במזדה 2 ברמת אבזור pure white, מאובזרת, זריזה ועם סלון יחודי לקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...