Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוכש ראב 4 חדשה.

בסוכונות לא מצליחים למצוא במערכת אפשרות להוסיף כיבוי אורות אוטומטי כשמכבים את הרכב.

(יש לו אורות אוטומטיים לכניסה לחניון וכו').
האם זה טעות של הסוכנות או שבאמת אין תוספת כזאת לראב 4?

פורסם

לא מוצא צורך בדבר הזה, כל עוד בידית אורות יש מצב Auto.
הידית אצלי נמצאת תמיד במצב הזה, לא נוגע בה בכלל.
כאשר הרכב מונע, ביום יש תאורת יום, ברגע שיש חושך נדלקים אורות דרך, כאשר מכבים את הרכב - כל האורות כבויים.
הסתייגות אחת - בחורף, כאשר צריך אורות גם ביום, אני מסתכן, כי יש אור יום רק מקדימה. אבל אם אני מדליק אורות דרך ביום שמשי - קשה לראות את המסכים ( מכוונים ללילה) .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בכל הרכבים שלי עד עכשיו היתה את האפשרות הזאת.

כי האורות אצלי תמיד דלוקים. יום ולילה חורף וקיץ.

נגיד בסדר. בקיץ לא חייבים ואפשר להשתמש במצב ה-auto.

אבל בחורף עכשיו אני אצטרך כל פעם להדליק ולכבות ידנית?

קצת מעיק ואני יודע שתהיה תקופה ארוכה בה אני אצא מהרכב ואצטרך לחזור כי הצפצוף יזכיר לי ששכחתי לכבות.

לגבי ההשפעה של הדלקת האורות על המסכים של הרכב, זה מעניין. עד עכשיו ברכבים שבהם נסעתי לא היתה השפעה כזאת או שלא שמתי לב אליה. זה משהו חדש?

פורסם

בכל רכב כשמדליקים את האורות, עוצמת האור של מתגים וספידומטר נחלשת כדי לא לסנוור את הנהג, בדר"כ ניתן לכוון לאיזה עוצמה.

×
×
  • תוכן חדש...