Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלי צבע דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למישהו כאן יש מושג למה יש הבדלי צבע ועל מה זה יכול להעיד? והאם יכול להיגרם נזק למנוע הרכב? אני חושב שהוא שגה כאשר בחר לבדוק בשני בקבוקים בעלי צבע שונה, אבל עדיין אפשר לראות שקיים איזשהו הבדל צבעים. האם יש אמת בדבריו והדלק בתחנה השנייה פחות טוב או לא טוב בכלל? לדלק אמור להיות צבע אחד קבוע ואחיד?

https://m.facebook.com/?_rdr#!/story.php?story_fbid=3007879509290225&id=100002046171513

עריכה-יש בעיה בלינק. תכף מצרף לינק שמוביל לסרטון.

עריכה אחרונה על ידי damnt
פורסם (נערך)

התנאי הבסיסי לניסוי השוואתי הוא להשאיר משתנה אחד. כאן יש לפחות שניים, ושלושה - תחנת הדלק, הבקבוק וזמן שהיית הדלק בבקבוק הקטן.  יתכן בשהיה בבקבוק הקטן הדלק מיצה משהו מצבע הבקבוק, הרי בכל זאת מדובר בממיס אורגני. לא מרשים אותי.

דרך אגב, הידעת כי הדלק הצבאי צבוע (בנזין באדום וסולר בירוק), או  לפחות היה כך בעבר?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
התנאי הבסיסי לניסוי השוואתי הוא להשאיר משתנה אחד. כאן יש לפחות שניים, ושלושה - תחנת הדלק, הבקבוק וזמן שהיית הדלק בבקבוק הקטן.  יתכן בשהיה בבקבוק הקטן הדלק מיצה משהו מצבע הבקבוק, הרי בכל זאת מדובר בממיס אורגני. לא מרשים אותי.

דרך אגב, הידעת כי הדלק הצבאי צבוע (בנזין באדום וסולר בירוק), או  לפחות היה כך בעבר?

מהפעמים הבודדות שיצא לי למלא דלק צבאי בחטמ״רים באיוש (במיוחד יהודה ובנימין) בתור מפקד סיור, לא ראיתי את הדלק צבוע.
סחבק בן 24, ככה שזה לא היה מזמן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
פורסם

לפני 20 שנה זה עוד היה.

זה גם הכינוי בקשר, ד"א- מים ירוקים ומים אדומים. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 22 שעות, sperial כתב:

כנראה שזה עניין שחלף מזמן, נכון ללפני כמה שנים הג'ריקנים אכן צבועים כך אבל הדלק עצמו נלקח מתחנות דלק כמו כל רכב אחר.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 3 דקות, Adani כתב:

כנראה שזה עניין שחלף מזמן, נכון ללפני כמה שנים הג'ריקנים אכן צבועים כך אבל הדלק עצמו נלקח מתחנות דלק כמו כל רכב אחר.

זה היה כשאני שירתתי בסדיר, אי שם באלף הקודם. עד כמה שזכור לי, המטרה בזה היתה למנוע גניבת דלק מהצבא.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Adani כתב:

עד כמה שאני זוכר בחלק מהכלים החומים הכבדים, לא ממלאים בכלל סולר "ציבורי" בכלים כמו כלים של חימוש וכו', אלא רק סולר צבאי.

עריכה אחרונה על ידי nizzan943
  • תוכן חדש...