Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..בגלל שלמכור את האוטו במחיר שרציתי לא הצלחתי,החלטתי כבר להשקיע בו שאני אהנה ממנו קצת יותר..

בכל אופן אני רוצה להתקין 2 ח"ח מקדימה ונ"מ...מישהו יכול להמליץ על מקום זול באזור פ"ת שעושה את זה? כמו כן,כמה זה אמור לעלות בערך?

ועוד שאלה,האם אפשר להתקין מושבים של נגיד 205 gti או כל מושב ספורט אחר באוטו שלי או שזה סיפור?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אפשר להתקין הכל גם מושבים

לגבי נעילה עולה בסביבות 500 שח כולל עבודה חלונות חשמל רק קידמים כולל עבודה עולה בסיביבות 700-800 שח

מושבים גם אתה יכול להתקין רק צריך לדאוג שהם יהיו פחות יותר זהים לגודל של המושב המקורי

את היכול להתחיל לחפש בפירוקיות.

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
האם אפשר להתקין מושבים של נגיד 205 gti או כל מושב ספורט אחר באוטו שלי או שזה סיפור?

תלוי איזה אוטו יש לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה....

מישהו יכול להמליץ על מושבים נוחים? איך המושבים של ax sport או 205 GTI?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

באמת כדאי לך להשקיע כסף על האוטו ואת הכסך הזה אתה לא תקבל במכירה שלו.

גם אני רציתי חלונות חשמל אבל כשראיתי את המחיר הבנתי שזה לא שווה להשקיע 600 שקל בשביל שני חלונות קדמיים ולא לקבל את הכסף במכירה, בשביל שנייה של סיבוב הידית אתה תשקיע 600 שקל במערכת שרוב הסיכויים שתיהרס?

בחירה שלך

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לגבי הנעילה המרכזית + חלונות חשמל, יש את " רדיו באס" באיזור תעשיה החדש בראשון לציון, הטלפון הוא:0523-659-283

הוא עושה את כל האיבזורים לרכב כולל מערכות ועוד דברים מגניבים.

עבודה מקצועית מובטחת.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

• תוכן חדש...