Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב בן חמש שנים אם יש מישהו שיכול לעזור לי בלבדוק אם אפשר לשדרג חלקים או אם זה כדאי שימוש לגיימינג בקטנה אשמח להודעה פרטית .

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איבדתי תמפרט האמת ופתחתי את המארז ואת החלקים לניקויי יש אפשרות לדעת איזה דגם הלוח אם לפי החלק שאר החלקים פחות או יותר אפשר לראות

אשמח אם תשלח לי תמספר שלך בהודעה אוליי תעזור לי כך יותר 

פורסם

אם הוא בעל 4 ליבות אז לא תיהיה בעיה בשידרוג כ.מסך, השאלה אם תיזדקק לשידרוג ספק + זיכרון+ שידרוג לSSD.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

1. בלי לדעת את את הדגם הספציפי של המעבד אי אפשר לדעת בוודאות

2. סה"כ נראה שיש לכם רכיבים סבבה - יחסית ל5 שנים

פורסם

לפי המדבקה אני מעריך שיש לך מעבד I5 סנדי\אייבי בריג על תושבת LGA1155 

אלו מעבדי 4 ליבות - הקירור אפטרמרקט יכול אולי להעיד על גירסא K 

סה"כ אפשר לעבוד עם זה גם כיום לא רע.

יש לך בעיה בזיכרונות 

אחד מהם 4GB בתדר 1600 עם CL 11

ושניים אחרים 2GB בתדר 1333 עם CL9 

זה מצב לא בריא שעלול לגרום לאי יציבות וירידה בביצועי מערכת = ממש לא מומלץ 

ההמלצה 

ראשית לבדוק את הזיכרון 4GB הקיים {לבד ללא הסטיקים האחרים} בתוכנת memtest86 {צרוב Hiren's Boot CD לצורך העניין

ואתחל אותו לפני המערכת}

אם הוא יצא 100 אחוז תקין ללא בעיות ,הייתי רוכש סטיק 8GB בתדר 1600 עם CL 11 

ועובד בדואל צאנל עם 12GB זיכרון 

המלצה נוספת מומלץ לשדרג את הדיסק הקשיח ל SSD בנפח כרצונך בחיבור SATA3 

את הדיסק הקיים מומלץ לבדוק בתוכנת Hard Disk Sentinel

650TI היה פעם כרטיס חזק 

היום במונחי בנצמרק הוא קצת יותר חזק מ GT1030 משמע במונחים של היום הוא לא מספק את הסחורה

מומלץ לרכוש כרטיס חדש בתקציב של לפחות 1000 שח {שזה התקציב לכרטיסים שיתנו לך היום שידרוג רציני}

פורסם

האמת גיימינג בקטנה זה cod4mp מה יצא משחקים חדשים זה כבר נראה אני מבין שיש צורך לשדרג כרטיסי זכרון כרטיס מסך וססד שזה ידוע בעניין הזכרונות אני אשמח לקצת יותר הסבר כאילו מה להשאיר להוסיף  להחליף והצעה לכרטיס מסך וססד מומלץ בקשר לבדיקת החלקים הקיימים תודה לך audio king אני יריץ תבדיקות (ינסה חחח) ותודה לשאר החברים הערכת מחיר משוקלל לעדכון זה והאם זה כדאי או לחכות ל Xbox x.

בקשר לקירור זה היה בחירה שלי כי המארז דיי צפוף אבל מאוורר הייטב 

פורסם (נערך)

אני רואה שיש פה חברים שמבינים עניין, אז מתעלק על השרשור בקטנה...

האם מחשב נייח בן 7.5 שנים עם המפרט הבא שווה משהו?

הכוונה מבחינה כספית. אני משחק אחת להרבה זמן, כנראה כשיצא GTA6 אשדרג.

מעבד i5-3470 3.2 GHz

זכרונות DDR3 8GB

כרטיס מסך Radeon HD 6800

תודה לעונים 😆

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...