Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו לפני טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שנידון פה פעמים רבות ואני מניח שכוונת הטסט היא באמת לבדוק את תקינות הרכב ולאשר אותו לתנועה על הכביש,

למרות זאת נתקלתי בדילמה לא פשוטה.לאחר שהרכב עבר תיקון במוסך הופיעה תקלה חדשה בעת התנעה מופיע המון עשן ולאחר מכן לא מופיע שוב. בנוסף באותו מוסך נטען שהבולם הקדמי הימני דולף ולא יעבור טסט ויש להחליף את שני הצדדים (400 שקל לפני עבודה). על פניו המחירון של הרכב הוא 14. פרקטי שווה 10 ומטה אין לי רצון לנסות לתקן אותו אם אין באמת בעיה מצד אחד מצד שני הושקע בו במוסך הזה כבר 2000+ שח מתוך כוונה שישרוד עוד שנה.

השאלה הפשוט אחרי כל המונולג הזה האם ללכת לטסט ולנסות או להחליף מוסך לשלם עוד כסף ולנסות לתקן אם יש בעיה.

הרכב הוא רכב עירוני לא יוצא מגבולות העיר והמטרה שישרוד עוד שנה ולא לגרום לאדם שבבעלתו להוציא עוד כסף שאין.

פורסם

יונדאי אקסנט.

העלתי פה פוסט בנושא בעבר.. בקצרה..

ממש בכלליות נכנסתי עם האוטו על אי סחיבה נאמר על ידי המוסכניק שזה דלק אמרתי לו שנדלקה נורה הוא אמר שזה שום דבר עשה טיפול לאוטו ושילח אותי לדרכי. למזלי עשיתי נסיעת מבחן לבדוק את העבודה ואחרי 300 מטר ראיתי שלא תוקן בדיוק שנכנסתי למוסך נדלקה נורה והפעם התקלה דיברה על צילנדר 2-3 לטענתו מדובר בכהל . החליף במשהו משומש שהיה לו במחסן ואמר שהכל טוב.

פורסם

האוטו מתפקד כרגיל כעת חוץ מתופעת העשן.

האוטו שנת 2011.

הטיפול נעשה לפני כחודש והוחלף שמן.. לא נדלקה נורה האם זה חיווי מספיק טוב או לבדוק במדיד אם יש ירידה לכיון המינימום

פורסם

קודם כל לא מחכים לנורה. שמן בודקים במדיד לפחות אחת לשבוע בטח במצב הרכב שלך. איזה שנתון הרכב? אם תופעת העשן החלה לאחר החלפת השמן אז ייתכן והשמן שהיה קודם היה בצמיגות גבוהה או שהוסיפו לו תוסף כלשהו שיצמיג השמן על מנת שבטסט לא ייראה העשן. ככל הניראה הבעיה אצלך היא הידועה שבאקסנטים שזה גומיות שסתומים דולפות.

פורסם

אז ככה קודם כל כתבתי על השנתון .. 2011.

דבר שני שמן היה חסר כליטר וחצי.

דבר שלישי הייתי אצל המוסך שהמליצו לי בפורום (נמצא בבאר שבע) המוסכניק הסתכל על החוסר שמע את התלונות (הלילה הצטרף צליל נקישה מכיון המנוע) לא הניע ואמר שאו גומיות או רינגים ועדיף להחליף מנוע.

יש רעיונות מה האלה?

פורסם

כן, ההגיון שלו אמר שאם עושים גומיות אז אין הבטחה שזה לא הרינגים ואז יכול להיות שתצטרך להשקיע כסף פעמים לעניות דעתו להחליף וזהו..

אין דרך לבדוק מה התקלה בדיוק?

כרגע הוא מחפש מנוע כדי לתת הצעת מחיר על החלפה...

פורסם

באיזה מצב מופיע בדיוק העשן? האם מדובר בעשן לבן סמיך? האם הוא מופיע גם בהנעה אחרי שהרכב חנה לזמן קצר ועדיין חם? בלחיצה והחזקה על דוושת הגז מופיע עשן?

פורסם

בעיקרון שמתי לב שמופיע רק בהנעה אחרי שהאוטו קר. לעיתים ממש נדירות בזמן נסיעה.

לא מופיע בעת לחיצה חזקה על הדוושה. העשן סמיך ויוצא בכמות גדולה מאוד.

כרגע התקשר מהמוסך הציע החלפה בעלות של 7400 כולל עבודה

פורסם

אם כך הבעיה בגומיות השסתומים. תחליף גומיות שסתומים כי המנוע כבר עולה יותר ממחצית הרכב ולא רואה שום סיבה להחליף לך מנוע חוץ מעצלנות או חוסר ידע וציוד להתעסק בהחלפה שכזו של גומיות השסתומים ורווח מכובד שיעשה עליך הבחור.

• תוכן חדש...