Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי פורד פוקוס 2009 מנוע 2,000 ויש לה בעיה של רעידות חמורות בהאצה / נסיעה בעליה במהירויות גבוהות.

לא בדיוק ברור: לפעמים היא נוסעת כמו חדשה מהקופסא, ולפעמים רועדת ברמה שהיא הולכת להתפרק.

אבל בגדול, במהירויות של בין 80 ל-120,

אם נותנים גז ביניים הרכבת רועד כאילו הוא הולך להתפרק.

לאחרונה גם בשיוט רגיל באוטו ממש רועד במהירות הזאת.

הקטע שאחרי 120 האוטו כמעט לא רועד והרעידות בגז ביניים להרגשתי מרעידות את הרכב קצת פחות.

כשנותנים גז עד 80 קמ"ש בערך לא כל כך מרגישים רעידות.

כשקניתי את הרכב, הבעיה שאני מתאר הייתה קיימת לאורך כל קשת המהירויות - החלפתי ציריה אחת( אני חושב שמאלית) והרעידות במהירות נמוכות פסקו, ובמהירות גבוהות מעט התמתנו.

הרכב רועד מעט מאוד בסרק, מה שאולי גורם לי לחשוב שמדובר בתושבת מנוע.

עוד משהו שאולי יעניין, הגיר בועט במהירות נמוכה במצב D אבל לא בטיפטרוניק,

והגיר במצב מעולה - לא מחליק או משהו.

אם עוזר במשהו - עברתי טסט לפני שבועיים בלי שום רגקטים.

אשמח -

1. לקבל את חוות דעתכם בנושא. לדעתכם מדובר בציריות, תושבות או בכלל שתיהם?

2. לקבל מוסך טוב, מקצועי, אמין ולא שודד באיזור דרום עד מרכז תל אביב - זה קריטי מפני שאין לי ימי חופש - אני רוצה לשים את האוטו במוסך ולנסוע לעבודה.

תודה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

בס"ד

מוסך גבע רחוב תושיה, אמין מאוד ומומלץ בחום והפורום.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

אם הרעידות קורות בהאצות עצמם והירגעות בעזיבת הגז הבעיה בציריות חד משמעית. תגבי הבעיטות מהגיר בהרבה מקרים זה מושפע מהמצערת שלטענתך כרגע ישנם רעידות אולי בגלל שהסלד נמוך תבדוק זאת ואם הוא נמוך מידי בסרק אז אני ממליץ תחילה לבצע ניקוי למצערת ואיפוס ואז לבדוק. מעבר לכך תבדוק שמן גיר שלא חסר ומה מצבו.

עריכה אחרונה על ידי מאור30
פורסם

זה לא משנה. אם הסלד.לא יציב לדוגמא בסרק ובגלל זה קורות הרעידות אז ישנם גירים שכן יושפעו מכך ואז ניקוי מצערת יסודי ואיפוס ייפתור זאת. אבל שוב, במידה ומדובר בבעיית סלד נמוך מידי בסרק ולא יציב.

• תוכן חדש...