Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 שאלות טכניות לגבי R750 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.עשיתי השבוע טיפול 10 לאופנוע לישר קו כאשר הגעתי לחלק של הפילטר אויר גיליתי כי יש לי פילטר של חברת UNI אני לא הצלחתי לזהות אם הוא רב פעמי צירפתי תמונה שאתם המומחים תזהו לי אותו בבקשה(מקווה לתשובות חיוביות).

2.יש לי אגזוז מקורי חדש של FZR600 שנת 1993 האם אוכל להרכיב אותו על ה R ? מה יהיו ההשלכות ?

תודה מראש לעונים

PICT1850.JPG

RS3 8Y

פורסם

1. כן, לפחות כך נראה

פילטר ספוג, ניתן לנקות עם סבון כלים ומים

לנקות היטב, ללא לגרום נזג לספוג (ללא סחיטות)

ליבש היטב (לילה)

ולשמן מחדש (עם שמן פילטרים יעודי)

את התהליך בצורה יותר מדויקת ניתן למצוא ברשת.

2. לגבי הגזוז, לא

ברמת העיקרון זה יעבוד, אבל תחשוב שיצרני הגזוזים מיצרים אגזוז ספציפי לאותה שנת דגם (זאת אומרת שיש סיכוי טוב שהוא לא יתאים אפילו לFZR600 שנת 94 אז בטח ובטח לא למנוע אחר לחלוטין.)

פורסם

עוד מישהו מזהה את הפילטר???

ד"א יש לי ערכה יעודית לניקוי ושימון לפילטרי KNN האם אוכל לנקות איתה את הפילטר הנ"ל?

RS3 8Y

פורסם
עוד מישהו מזהה את הפילטר???

ד"א יש לי ערכה יעודית לניקוי ושימון לפילטרי KNN האם אוכל לנקות איתה את הפילטר הנ"ל?

UNI הרב פעמי עשוי ספוג

K&N עשוי כותנה

אני לא היתי משתמש, במיוחד שכל מה שאתה צריך לקנות זה שמן לשימון מחדש של הפילטר, זה זול ומספיק להמון זמן.

טיפ : כמות השמן לשימון מחדש היא קטנה מאוד, אל תציף את הפילטר.

השיטה שלימד אותי מוסכניק היתה, לשפוך קצת בפנים ועל התפרים, ואז לעביר את השמן בעזרת מעיכות לעביר את זה לשאר האזורים.

כשהפילטר מתחיל להבריק מצידו השני (לנצנץ באור) זאת אומרת שהשמן הגיע לצד השני(מבלי להראות רטוב).

אתה צריך שצידו השני (החיצוני) יבריק למראה בכל האזורים.

וקח עוד קישור לאתר של UNI, לפי התמונהStreetfilters.jpg שלהם, זה בטוח הפילטר הרב פעמי. אתה יכול לבדוק לפי מק"ט

פילטר חד פעמי לרוב מיוצר מנייר.

פורסם

יש לי ספריי לשימון פילטרים שקניתי בזמנו .

אז לרסס מבפנים לבחוץ עד שהפילטר נוצץ בשמש?

בקשר לניקיון הפילטר אופן הניקוי נעשה על הטבלה של הפילטר בדלי מים מעורבב עם סבון כלים או שיש משהו יעודי טוב יותר?

RS3 8Y

פורסם
יש לי ספריי לשימון פילטרים שקניתי בזמנו .

אז לרסס מבפנים לבחוץ עד שהפילטר נוצץ בשמש?

בקשר לניקיון הפילטר אופן הניקוי נעשה על הטבלה של הפילטר בדלי מים מעורבב עם סבון כלים או שיש משהו יעודי טוב יותר?

לא השתמשתי בספרי, אז תקרא את ההוראות :wink: על הבקבוק או בחברה שמיצרת אותו.

לגבי נקיון, אין שיטה יותר טובה מזה, יכול להיות שיותר קל עם חומר יעודי להורדת השמן, אבל עם מים וסבון זה די קל.

• תוכן חדש...