Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וגם ברכה.

לפני כחצי שנה - שבעה חודשים, לאחר הצטננות קשה, אבדו חוש הריח והטעם.

נאמר, שחוש הטעם, שרדו ממנו אולי כ-35% (אם אני יכול להעריך), וחוש הריח - אולי 25%.

גם בשמים חזקים - אני יכול להריח (ריח קלוש) רק ממש כשהמקור קרוב לאף.

יש ריחות שאיני מריח כלל (וסליחה על הדוגמה המחורבנת - אם מישהו משאיר את "אוצרותיו" בשרותים / חמיצות וכיו"ב - כשנכנס איני מריח. כלום !).

גם האוכל נהייה דיי תפל (במיוחד הטעמים ה"עדינים" - שנשארו מהם רק מרקמים (לא שזה מנע ממני לאכול פחות. כנראה שבכל ביס אני מקווה שהתחושה תחזור איכשהו...).

בכלל - זה דיי בעאסה לחיות בחלל סטרילי (לא יודע אם חו"ח תהייה דליפת גז, או ריח של דלק ברכב ואחוש בה :cry: )

מה שבוצע:

רופא משפחה,

רופא אא"ג (טיפות להסנפה),

CT מערות הפנים (תקין).

דיקור סיני (מספיק פגישות).

לא חל שום שיפור שניתן לדווח עליו בשום טיפול שהוא.

נוירולוגית שהייתי אצלה - בקשה לבצע CT ראש, עם חומר ניגוד (אני נוטה שלא לבצע. אולי בשל השלמה עם המצב).

אם יהיה תקין לדבריה - אין הרבה מה לעשות.

ידוע לי שדעתכם לא תחליף חוות דעת/בדיקה של רופא,

אבל בכ"ז - מישהו התנסה / חווה ? יכול להמליץ על איזה טיפול או משהו אחר ? (הומאיפתיה ? חוג הרחה ?)

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

רפואה שלמה

את הקישור הזה אתה מכיר ?

https://www.webmd.com/brain/anosmia-loss-of-smell#1

העמוד השני בנושא שמופיע בקישור עוסק בריפוי כמו הפסקת עישון וכו'.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה שאולי יש לך נקרא postviral olfactory dysfunction שגרם ל -hyposmia (אם לא היה לך חוש ריח בכלל, זה היה anosmia).

בכל מקרה יכול להיות שנפגעו לך עצבי קולטני הריח וכן יש מקום לבצע אולי בדיקה עצבית.

פורסם

אני מכיר כמה תתרן או שניים, בסך הכול הם מתנהלים כרגיל.

כל עוד אתה מקפיד על היגיינה ועל קצת היגיון בריא + תתרגל לשאול כשאתה לא בטוח, אף אחד לא ישים לב שיש איזו שהיא בעיה.

בעסה אבל כנראה שאין מה לעשות. תתנחם ב-25% שנשארו,

התתרנים שאני מכיר לא מסוגלים לזהות נבלה סרוחה (לא ביטוי, אמיתי! ריח של נבלה, נאדה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...