Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי כיום פאביה 2012 ידנית 1.4 עם 99K. אני מעוניין להחליף לרכב חדש ולהישאר באותו הסגמנט.

נוסע כ10-15 בשנה. שני ילדים מאחור בני 5 ו9.

צ'מפיון כבר לא מביאים פביות ידניות אחרת זה מה שהייתי רוכש. לא מעוניין בגיר DSG בגלל האחריות הקצרה

נסעתי על I20 שהתרשמתי לטובה למעט מערכת המולטימדיה ועניין האחריות הקצרה יחסית על גיר ומנוע טורבו חדשים שאמינותם לא ידועה.

208 ירדה מהפרק בגלל מחיר וכל הכרום שהוסיפו לה שמכער אותה בעיניי

C3 - הייתי שוקל , אבל הגרסה עם ההתקניבטיחות המלאים והמקוריים באה רק בשילוב שני צבעים. אני מעוניין בצבע אחד. וגם- החשש הפסיכולוגי מסיטרואן.

ריו חדשה- כרגע נראית האופציה הטובה ביותר בעיקר בגלל שפע מערכות הבטיחות, מרחב מאחור ו7 שנות האחריות שנותנים שקט בעניין הגיר והמנוע הזהים כמעט אצל היונדאי. מחר אעשה עליה נסיעת מבחן.

האם יש מקום להסתכל על הקליאו?

האם שווה לרכוש רכב 0 קילומטר? האחריות לא יוצר קצרה?

ואם יש מישהו שבבעלותו הריו החדשה עם מנוע הטורבו וגיר ה7 הילוכים ויכול לחוות דעה. אני אוהב רכבים סולידים, בעברי תמיד VAG- גולף, פולו ופביה, תמיד ידניות. לאיביזה אני לא כלכך מתחבר.

תודה רבה

א.

פורסם

הריו אופציה טובה, גם אחריות מורחבת, מנוע עם 120 כ"ס לעומת 100 ביונדאי.

הקליאו זהו דגם בסוף חיו, יש עכשיו מבצע על רמת איבזור life הפחות מאובזרת ב 83 ישירות מהיבואן.

לקליאו אין שום מערכת בטיחות אקטיבית, היא צפופה יותר מהריו ומהיונדאי.

הגיר בעיר פחות נעים למרות שהוא כפול מצמדים וכמוצכן היו תלונות על מח גיר באזור 60 אלף.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפאביה הידנית מופיעה עדיין באתר, אבל לא יכול להמליץ על רכב כל כך ערום מאבזור.

חוץ מהאיביזה יש גם את הפולו הידנית ב95 אלף.

קליאו ידנית אני חושב שנאמר בפורום שנגמר המלאי, וגם ככה אין טעם. אולי כשהדגם החדש יגיע שנראה הרבה יותר אטרקטיבי ואיכותי.

הריו דיי סולידית, מרווחת ונוחה למרות שהיא קשיחה. המושב חסר תמיכה לטעמי. יש לך פה מבחן דרכים ודיון עליה.

פורסם
הפאביה הידנית מופיעה עדיין באתר, אבל לא יכול להמליץ על רכב כל כך ערום מאבזור.

חוץ מהאיביזה יש גם את הפולו הידנית ב95 אלף.

קליאו ידנית אני חושב שנאמר בפורום שנגמר המלאי, וגם ככה אין טעם. אולי כשהדגם החדש יגיע שנראה הרבה יותר אטרקטיבי ואיכותי.

הריו דיי סולידית, מרווחת ונוחה למרות שהיא קשיחה. המושב חסר תמיכה לטעמי. יש לך פה מבחן דרכים ודיון עליה.

תודה אך בררתי מול צ'מפיון- אין יותר פאביות ידניות. גם פולו הם תואנים שהחברה לא מקצה להם רכבים. לאחר שבוע קיבלתי טלפון שיש אחת אדומה בדרך אם אני רוצה.

אני שוקל אולי בכל זאת 208 מ0 קילומטר שמגיע באיבזור נחות יותר אך בלי פסי הכרום המכוערים.

א.

פורסם

אם ההחלפה לא דחופה אני מציע לך לחכות קצת.

פיג'ו 208, אופל קורסה ורנו קליאו החדשות מרשימות מאוד וסביר להניח שיגיעו בתחילת השנה הבאה.

אם אתה מעדיף בכל זאת להחליף את הרכב בתקופה הקרובה בדוק גם את מאזדה 2. רקורד אמינות מוכח ונוחות והתנהגות כביש ברמה טובה מאוד.

פורסם

תודה על הייעוץ. בסוף הפתעתי את עצמי ובחרתי בC3 מאפס ק' כולל טרייד על הפאביה שלי. יש לרכב הזה חן ואהבתי אותו יותר מהאחרות.

ירידת הערך לא מעניינת אותי אני נוסע ברכבים מספר שנים ואז כבר ממילא איבד הרבה מערכו כמו הפאביה הנאמנה.

א.

פורסם

עדכון אחרון:

הוזמנה C3 מהיבואן . הרכב באפס קמ' עלה לכביש במרץ- אובדן אחריות של 5 חודשים.

תודה לכל מי שהגיב וייעץ

א.

פורסם
אמרו לך שהאחריות החלה כבר ? אני קניתי מאפס קמ ואמרו לי שהאחריות מתחילה מיום המסירה.

כך זה עובד. האחריות מתחילה מבחינת היבואן מרגע שהאוטו נרשם ברשיון ונמסר לקונה - במקרה זה חברת הטרייד שרושמת אותו או על שמה כחברה או כטענתם כפרטי , כנראה על שם אחד העובדים. ולך תדע גם כמה זמן האוטו יושב במגרש. יש מצב שהרכב כבר מעל שנה ולכן נרשם על בעלות פרטית. הטרייד שקבלתי ממנו את ההצעה טען שאין רישום בעלות של חברה, ליסינג אלא יד פרטית. מה שנשמע מפתה אך יכול להיות בעייתי עקב מה שציינתי.

פורסם
חשבתי שקנית אפס ק"מ ישירות מהיבואן.

רכשתי רכב מהיבואן ואני בעלים ראשון והאחריות תתחיל מיום שהרכב ירשם. במקום לרכוש מחברת טרייד גדולה שהציע רכב אפס ק' אך כזה שנרשם כבר מחודש מרץ.

• תוכן חדש...