Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב 50 אלף קמ

וגילתי שהוחלף מדגש טורבו לחדש במוסך מורשה באחריות

רציתי לדעת אני צריך לדואג?

מה זה החלק הזה

הרכב הראשון שלי עם טורבו

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

מגדש טורבו הוא ה"שבלול", החלק העיקרי במנגנון הטורבו (הדי פשוט אגב). זהו שבלול יצוק אשר בתוכו "מאוורר" אשר מזרים אויר בלחץ גבוה אל המנוע.

אם הטורבו הוחלף תחת אחריות במורשה רוב הסיכויים שהתקלה היתה נקודתית והטורבו היה תקול במקור (מהמפעל).

לדעתי, אין לך ממה לחשוש, גם מעצם הסיבה ש(לפחות בינתיים) לא שמעתי על תקלה חוזרת בטורבו של פוקוס החדשות.

אגב, איך מרגיש הרכב? מה היה מחירו אם אפשר לשאול?

פורסם
מגדש טורבו הוא ה"שבלול", החלק העיקרי במנגנון הטורבו (הדי פשוט אגב). זהו שבלול יצוק אשר בתוכו "מאוורר" אשר מזרים אויר בלחץ גבוה אל המנוע.

אם הטורבו הוחלף תחת אחריות במורשה רוב הסיכויים שהתקלה היתה נקודתית והטורבו היה תקול במקור (מהמפעל).

לדעתי, אין לך ממה לחשוש, גם מעצם הסיבה ש(לפחות בינתיים) לא שמעתי על תקלה חוזרת בטורבו של פוקוס החדשות.

אגב, איך מרגיש הרכב? מה היה מחירו אם אפשר לשאול?

יש לנו אותו יום רק אישתי נהגה לי לא יצא

ב59.גרסאת טיטניום

הבנתי מהמוסך שהבעיה כנראה הייתה בכלל בחיישן טורבו ולא במדגש וסתם הוחלף מדגש לחדש אבל בגלל שכבר הוחלף השאירו את החדש

פורסם

אל תדאג יותר מדי, אין בעיות מיוחדות במנועים באלה ומגדשים האלה במנוע 1.5 אקובוסט.

אני נוסע בפוקוס כזאת משופרת עם תוכנה 30 אלף ק"מ אין תקלות בינתיים.

לחמי וחמותי פורד קוגה 2016 עם מנוע זהה כבר ב60 אלף ק"מ גם 0 תקלות.

הייתה תקלה, תיקנו. סע לשלום ותהנה.

פורסם

הבחור כבר עדכן שהוחלף טורבו "על סתם" כי הייתה בעיה בחיישן שזייף... המנועים 1.5 אקובוסט מגלים אמינות טובה מאז השקת הדגם.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הרכב הראשון שלי עם טורבו

תתחדש.

ממליץ לבצע חיפוש בפורום אודות הטורבו, ועל מה מומלץ לשים דגש כדי לשמור עליו. בגדול מומלץ להמתין כדקה לפני דימום מנוע אחרי נסיעה מאומצת, כדי לתת לטורבו לרדת לסל"ד נמוך ככל הניתן לפני שהוא יפסיק לקבל שימון. בנוסף כדאי לתת לרכב להגיע לטמפרטורת עבודה בנהיגה מתונה (שזה נכון לגבי כל רכב).

פורסם
תתחדש.

ממליץ לבצע חיפוש בפורום אודות הטורבו, ועל מה מומלץ לשים דגש כדי לשמור עליו. בגדול מומלץ להמתין כדקה לפני דימום מנוע אחרי נסיעה מאומצת, כדי לתת לטורבו לרדת לסל"ד נמוך ככל הניתן לפני שהוא יפסיק לקבל שימון. בנוסף כדאי לתת לרכב להגיע לטמפרטורת עבודה בנהיגה מתונה (שזה נכון לגבי כל רכב).

המון תודה על התשובה

הסלד של הטורבו זה הסלד הכללי לא?

פורסם
לא, הסל״ד של הטורבו מגיע לעשרות אלפים, פי כמה וכמה יותר מהמנוע.
וואלה לא נראה לי יש שעון סלד לטורבו

אגב מישהו יודע איך מבטלים את הסיום סטארט לתמיד???

פורסם

אגב תגידו הגיוני שאיפשר לבטל כרית אוויר ליד הנהג?

בדקתי איפה שזה אמור להיות ברכב

ואין את זה

פורסם

ועוד שאלה ראיתי שהגומית של הדלת נהג הדבק נחלש וזה מתחיל ליפול קצת הקצה למטה

מורשה מטפל בזה?

• תוכן חדש...