Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטענתי אותו עם מטען של noco בלילה (עזבו שהמטען השתגע באחוז הטעינה) ובבוקר ניסיתי להתניע ולא הצליח, עכשיו אני דיי בטוח שהוא מת ופחות הגיוני לי שזה זליגת חשמל, פעם הוא היה שורד 3 ימים והיום ישר אחרי הכיבוי לא מתניע, לא יודע אם זה מזל נאחס שלי כי המצבר בן שנה וקצת ואין אחריות, בא לי להיפתר מהרכב הזה כבר (חתימה) תקופה שיש לי טקס עם הבוסטר בשביל לנסוע

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

אם המטען הטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא לא מסוגל להתניע אז המצבר מת.

אני מזהיר אותך, תחליף את המצבר בהקדם האפשרי. נסיעה עם כזה מצבר דפוק תפעיל עומס ואף תשחוק לך את מערכת הטעינה. המערכת רוצה למלא מצבר שלא מסוגל לאגור מתח ולכן היא תהיה במצב שטענה תמידי. דבר שרק ישחוק אותה. בגדולף מערכת טעינה ברכב לא אמורה למלא מצברים ובגלל שהמצבר שלך דפוק זה לא בריא למערכת הטעינה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...