Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קרה לפני כמה חודשים אני רושם את זה עכשיו כי אגד תעבורה "לא פיצו את כל התשלום"

בקצרה : אוטובוס של אגד תעבורה נכנס וברח הכל צולם במצלמת רכב, והוגשה תלונה במשטרה

הבאתי שמאי פרטי שלי שגובה מחיר יקר מהממוצע (אזור ה900)

והנזק של הרכב היה אזור ה5 אלף.

הכנסתי אותו יום את הרכב למוסך כדי שיסדרו וכמובן שהשארתי להם צקים כשלקחתי את הרכב.

נאמר לי שהכל יהיה בסדר ובמידה ואגד תעבורה יעשו בעיות עם הכסף נדחה לעוד כמה חודשים עד שיסתדר.

בכל מקרה התקשרו אליי היום ואמרו לי שאגד תעבורה "נותנת פיצוי" על כל הסכום פחות 800 שקל שאין לי מושג למה.

ועל השמאי הם משלמים רק חצי ואני צריך להשלים את ההפרש, יצא לי בעבר לשמוע דבר כזה מביטוח ישיר שמחזירים רק 433 על השמאי למרות שאף שמאי פרטי מקצועי לא יבוא בשביל סכום כזה, ובסוף אחרי מריבות הם החזירו לי את כל הכסף על השמאי.

בכל מקרה לגבי הכסף של התאונה מה עושים מצב כזה?

PEUGEOT 206XS

פורסם

תובעים את ההפרש בתביעות קטנות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפי הנחיה של מפקח הביטוח - חברת הביטוח חייבת לפרט מדוע נוכו כספים מן הסכום. דרוש את הפירוט מהם

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
מעניין לראות את הסרטון. האוטובוס ברח ולא הצלחת לתפוס אותו?

האוטובוס נכנס בי עשה 2 עבירות שזה לחתוך 2 נתיבים בצומת כדי לפנות שמאלה וגם עבר באדום. אני כמובן לא יכלתי לרדוף אחריו באדום ולסכן את עצמי אז העדפתי לעצור בתחנה קרובה והוא פשוט ברח בלי לחכות בצד או משהו.

הקטע שדברתי איתם כמה פעמים כמובן מנפנפים אבל אני לא באתי בדרישה על כל הימי עבודה שהלכו לפח בגלל האוטו או על העוגמת נפש שזה בכלל לא אוטו שלי ואני עושה את כל הסידורים האלה, אלה רק לשלם את מה שסדרתי במוסך ולא שקל מעבר. פשוט מעצבן

PEUGEOT 206XS

פורסם

במקום להתעצבן תן לבעל הרכב לתבוע בתביעות קטנות

על הפרש הנזק שלא שולם על ימי העבודה שלך שהלכו לאיבוד ועוגמת נפש 500 ש"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
במקום להתעצבן תן לבעל הרכב לתבוע בתביעות קטנות

על הפרש הנזק שלא שולם על ימי העבודה שלך שהלכו לאיבוד ועוגמת נפש 500 ש"ח

האם בעל הרכב חייב לעשות את זה או שאני גם יכול?

מה הסבירות לקבל את כל מה שאמרת במידה ואני זכאי ויש סרטון מצולם ויש תלוש משכורת שמראה שלא עבדתי באותה התקופה?

PEUGEOT 206XS

פורסם

הרכב לא שלך לכן תן לבעל הרכב לתבוע על כל הנזקים.

מקסימום על נזקיך תהיה גם אתה תובע בנוסף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...