Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה להרכיב קיט לטיפול ביאריס TS, כשהתכנון הוא לבצע "יישור קו" - טיפול גדול + החלפות לחלקים שהתבלו עם הגיל (כמו המעצור לדלת שכבר לא מתפקד וגורם לי לעשות בייביסיטינג על הדלת שמא תדפק על הרכב שחונה לידה).

אז אני מחפש המלצות לדברים הבאים:

*אתרים שאפשר להזמין מהם חלקי חילוף מקוריים - כמו המעצור לדלת.

*אתרים שאפשר להזמין מהם חלפים מקוריים של טויוטה שצריך לטיפול - שזה בגדול הפילטרים (אלא אם יש עוד דברים שרצוי שיהיו מקוריים?)

*אתרים שאפשר להזמין מהם חלפים תחליפיים לרכב - שמנים, פלאגים, קלאץ' וכו', שיהיו באותה איכות כמו המקורי מינוס הפרימייה שמשלמים על עצם העובדה שרשום Toyota על הקופסה

יש כרטיס בינלאומי, אין בעיה עם הזמנה מחו"ל (רק צריך שיקבלו פייפאל).

אם יש דברים שניתן להשיג בארץ וההפרש במחיר לא מצדיק הזמנה מחו"ל אז מה טוב

אציין שחיפשתי בנעוצים מידע רלוונטי ולא הצלחתי למצוא, אז במידה ואכן פספסתי (:oops:), אשמח לקבל לינק לאותו ת'רד רלוונטי!

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

אם אני זוכר נכון יש את המועדון של היאריס האלה פה בארץ. יצא לי כבר לטפל בכמה משם..אנשים מדהימים. חפש אותם ברחבי הרשת אני מאמין שתמצא ויש שם לא מעט מבינים שיכולים לכוון אותך למה שאתה צריך מחול במחירים מצויינים.

• תוכן חדש...