Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי השני לחודש ארעה תאונה כפולה בה היו מעורבים מספר כלי רכב ובהם אמבולנס.

התוצאות הן הרוגה ופצועה קשה (אולי גם פצועים אחרים אני לא יודע הכל).

הפצועה היא חברה מאוד טובה של אחותי .

משום מה היא פונתה ע"י אמבולנס ערבי .

התאונה ארעה בצומת אדם שבין עופרה לירושלים.

בפרטים שידועים לנו כרגע ישנם הרבה חורים אשמח לכל מידע בנוגע לתאונה זו .

תודה מראש וסעו בזהירות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לפי מה שאני יודע,הפצועה פונתה עם אמבולנס ערבי לאחר שהאמבולנס הישראלי שהיה אמור לפנות אותה היה מעורב בתאונה קטלנית בדרכו אליה.

ההרוגה היא בתאונה עם האמבולנס הישראלי שהיה בדרך למקום התאונה המדובר.

בהדסה סירבו לתת לאמבולנס הערבי להיכנס בגלל שלא היה תעודה מזהה על הפצועה,האמבולנס נאלץ לעזוב את בית-החולים ולמצוא ביה"ח אחר,לאחר זמן קצר בעוד האמבולנס בדרכו לבית חולים אחר,נתקלה בהם ניידת משטרה ,לאחר בירור איתם,הניידת ליוותה אותם חזרה להדסה והשוטרים בניידת ביקשו מהשומרים לתת לאמבולנס להיכנס,לאחר דין ודברים האמבולנס נכנס לאחר שעבר המון זמן מאז פנויה,כל העניין הזה עלה לפצועה בהמון זמן.

פורסם

תודה אני אשמח לדעת את המקור למידע הזה ,וכמובן אם יש עוד מידע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

בהדסה סירבו לתת לאמבולנס הערבי להיכנס בגלל שלא היה תעודה מזהה על הפצועה

אמממ... הם השתגעו? טוב אז הם חוששים שזה אמבולנס עם פצצה... שיהיה.. אבל למה הם לא לקחו את הפצועה אליהם בדרך אחרת??? או שגם היא ממולכדת?...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
תודה אני אשמח לדעת את המקור למידע הזה ,וכמובן אם יש עוד מידע.

אני זוכר שקראתי על הסיפור עם הפצועה בעיתון ידיעות אחרונות...

פורסם

למרות שנראה לך שהיא פצועה וצריך לטפל בה מיד השומרים בהדסה צדקו ב100 אחוז!

הפעם זה היה מקרה אמיתי של פצועים אבל תחשבו שזה לא היה מקרה אמיתי והערבים היו ממלכדי את הגופה, אז כולכם הייתם אומרים שלא היו צריכים לתת להם להיכנס וזו פאשלה של השומרים.

השומרים פעלו כמו שצריך אבל היה צריך להיות תיאום של המשטרה כדי שהם יתנו לאמבולנס להיכנס.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

מיכוון שהנושא רגיש ,אני מבקש שבשרשור זה יגיבו אלה שיודעים משהו חדש .

את מה שהיה בעיתונים אנחנו קראנו ,וכמובן שגם שם היו סטירות.

לגבי מניעת הכניסה בבית החולים ,למה וכמה תאמין לי שאנחנו קצת יותר עצבניים ממך ,אבל עדיין אני מבין את המאבטחים.

ושוב אני מבקש תגובות עיניניות בלבד ,תודה מראש.

פורסם

אני מבין אותך. אבל אני מצטער מראש על כך שאני חייב לענות כי זה מאוד מאוד עיצבן אותי.

לא הייתה לפצועה תעודה מזהה?? איך זה בכלל קשור? בגלל שהאמבולנס ערבי? כל מי שאין לו תעודה מזהה אומרים לו להתחפף? ואני חושב שזו לא בעיה גדולה כל כך לראות אם למישהו יש פצצה בתוך הגוף. אני מנסה להגיד שזה לא ייתכן שבית חולים יסרב לטפל בחולה במצב קריטי תחת התירוץ שלא הייתה לו תעודה מזהה.

טוב. הגבתי. אני אבין אם אתה לא תענה לי. החלמה מהירה!

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

בתור אדם שעמד לא פעם מול הדילמה של אמבולס או רכב מוסווה במחסומים שונים אני יכול להגיד לך שזה לא עיניין פשוט בכלל .

אני מבין את חשש המאבטחים ויכול להיות שהייתי נוהג באורך דומה ,מה שחשוב לנו עכשיו זה להבין את מה שקרה לפני זה ,ז"א התאונה.

לכן אני מבקש מכל מי(ורק מי)שיודע משהו על התאונה/נות לספר לי הכל (גם אם האמת לא נעימה אני ארצה לדעת ואני כבר יסנןן ת'מידע בדרך למשפחה).

אני מבקש להפסיק אם משפטי החצר למאבטחים .

• תוכן חדש...