Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שאתם שאלתם, הרמנו טלפון למאזדה ושאלנו מתי גם אנחנו נקבל את המודול החדש שלהם. כל התשובות כאן.

אמ;לק - מקווים לרבעון ראשון של 2019, לכל הדגמים עם MZD Connect, שעה וחצי עבודה, מחיר עדיין לא ידוע.

מאדזה-קארפליי.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אתה אומר תג מחיר כזה כאילו היה מדובר ברכב יוקרה (לא שאני מזלזל לרגע במותג) אפל קארפליי ואנדרואיד אוטו רק עכשיו מתחילים להופיע כסטנדרט. זה תהליך, ולא חסר רכבים שעולים פי שלוש שעדיין מגיעים בלי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הגיעה הזמן!

מקווה שהמחיר של דלק יהיה סביר והגיוני.

היום אפשר ליבא את הקיט הנדרש לצורך השדרוג בכ 700-800 ש"ח. כמובן שלא כולל העבודה, שגם היא לא כ"כ מסובכת ומלא אנשים מבצעים את ההתקנה בעצמם.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

את הקיט עצמו אפשר למצוא היום אצל ספקי חלפים בארה"ב ואפילו באייבי, לדוגמא זה. עם שילוח ארצה דרך חברת צד ג' כגון shipitto, המחיר יגיע לכ 700-800 ש"ח.

את גרסת התוכנה החדשה והוראות מפורטות להתקנת התוכנה והקיט, ניתן למצוא כאן.

בעקרון החלק של התקנת התוכנה הוא דיי פשוט וניתן לבצע אותו לבד בלי שום אמצעי מיוחד.

לגבי פירוק של הדאשבורד והחלפת מודול ה USB והכבלים, פה כבר אפשר להסתבך. אפשר למצוא מתקין מקצועי שיעשה את זה בתשלום.

לדעתי אפשר לסגור את הסיפור בסביבות ה 1100 ש"ח בצורה עצמאית. מאמין שדלק ידרשו לפחות פי 2.

החסרון כרגיל הוא חוסר האחריות אם משהו משתבש.

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

לפי מה שראיתי ביוטיוב, התקנת המודול usb דורש פירוק מאסיבי של חלקי הדשבורד ואינו מתאים לכל אדם מהישוב. מי שמנוסה יכול לבצע את כל העבודה בכשעה או קצת יותר.

פורסם

גרסת תוכנה בלינק שלך היא גרסה לא רשמית אלא פריצה לצורך פתיחת אפשרויות נוספות חוץ מ-AA/Car Play כמו לדוגמה אפשרות שימוש במסך מגע בזמן נסיעה ועוד. לא בטוח שהתקנת גרסה זאת תשאיר אחריות לרכבים חדשים. צריך להדגיש זאת!

פורסם

גרסה לא רישמית? בדקת לפני שהגבת?

זאת הגרסה הרשמית שמתקינים בכל מרכזי השירות.

אין שום קשר בין מה שאתה מדבר אליו (AIO Tweaks) לקישור שנתתי

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום למערכת CarsForum.

פניתי למזדה לשאול מה קורה עם העדכון (עם הפניה ללינק של הכתבה שלכם), וקבלתי את התשובה הבאה:

שלום רב,

כבקשתך מדלק מוטורס להלן המידע שברשותנו אודות מערכת התמיכה באנדרואיד:

העידכון לא נמצא כרגע במרכזי השירות ואין צפי לגבי הגעתו. ניתן להתעדכן בכל דבר נוסף במס הטל' 08-9139995.

בברכה,

מחלקת שירות הלקוחות דלק מוטורס

תשובה קצת מצחיקה, בהתחשב במה שכתבתם כאן, ובהתחשב בכך שהם כן מציעים כבר את Apple CarPlay.

אני מניח שה CarPlay שהם מציעים זה למעשה גם Android Auto, רק שהם מנועים מלהגיד את זה מסיבות מוזרות.

ובכל זאת, הייתי רוצה אישור יותר רשמי לכך...

אשמח אם תוכלו שוב להרים אליהם טלפון, אולי תקבלו תשובה יותר רצינית ממה שאני קיבלתי ;-)

תודה רבה

פורסם

ייתכן והסיבה היא שאנדרואיד אוטו לא נתמך רשמית בישראל ולמעשה לא קיים בחנות האפליקציות של גוגל.

חלק מהיבואנים מציינים במפרט רק אפל קאר פליי, למשל בשברולט ספארק החדשה, אבל אני חיברתי את הגלקסי שלי והאנדרואיד אוטו עבד מצויין.

• תוכן חדש...