Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי קיה ריו משנת 2013, ברכב קיים המנגנון שמרים את החלונות אוטומטית בנעילת הרכב. לפני זמן מה שמתי לב שבעת לחיצה על נעילת הרכב בשלט החלונות עולים מס סנטימטרים ונעצרים, לפני שנסגרים במלואם.

מבירור קצת מסביב הבנתי שמדובר במנוע שאחראי על הרמת החלונות ותוחלת החיים שלא לא ארוכה בדרך כלל. האם לדעתכם באמת מדובר במנוע שמתחיל לשבוק או שיכול להיות שזה קצר כלשהו?

 

אם זה באמת המנוע, ראיתי באיביי מספר מנגנונים שאמורים לבצע את אותה המשימה במחירים זולים מאוד. כמה עשרות שקלים. קודם כל השאלה שלי היא כיצד אדע אם המנגנון מתאים לרכב שלי? כיוון שלא פורטה רשימת רכבים תומכת. ודבר שני, האם אוכל להתקין את המנגנון בעצמי כאשר אני בלי ידע טכני רב?

 

דוגמה למנגנון למכירה:

 

CHSKY Car Alarm Systems Universal Car Power Window Roll Up Closer For 4 Doors Auto Close Windows Car Alarm Module Car Protector

https://s.click.aliexpress.com/e/5y6SWXX

 

 

תודה לעוזרים

פורסם

שמן את המסגרת בה נע החלון בספריי סיליקון, כמובן לאחר ניקוי טוב טוב מאבק. זה אמור להקל על החלון לנוע במסילה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שמן את המסגרת בה נע החלון בספריי סיליקון, כמובן לאחר ניקוי טוב טוב מאבק. זה אמור להקל על החלון לנוע במסילה.

 

שחכתי לציין שהחלונות עולים ויורדים בצורה חלקה ותקינה לגמרי בעת הרמת או הורדת הלחצן שיש בכל אחת מדלתות הרכב. כך שנראה שהאבק הוא לא הגורם לבעיה.

פורסם

לא אמרתי אבק. הסיכוך של המסילה (למיטב ידיעתי גומי, אמור גם לאטום את החלון ממים) נוטה להתייבש והחיכוך עולה. ספריי סיליקון גורם לחיכוך להיות פחות חזק ולחלון לנוע בחופשיות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

×
×
  • תוכן חדש...