Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן. רבים.

יש כאלה שנשלחים מהאתר האמריקאי ולא מהאתרים האירופיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מעולה זה פתר את הבעיה.

עכשיו לבעיה האמיתית

עדיין יש פריטים באמאזון שלא נשלחים לישראל ?

זה פתר את הבעייה , כי כבר מס' שנים, המיקוד בארץ הוא בן 7 ספרות (2 חדשות נוספו מימין למס' מיקוד הקיים).

משלוח לישראל מאמאזון - אכן הרוב לא נשלח (ישירות) לישראל.

alfa 156 2.5.

פורסם

אפשר לעבוד עם חברות כמו dealtas או ushops שנותנות לך כתובת אמריקאית ועושות לך את המשלוח לארץ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אפשר לעבוד עם חברות כמו dealtas או ushops שנותנות לך כתובת אמריקאית ועושות לך את המשלוח לארץ.

כן עבדתי בעבר עם SHIPITO

זה משתלם רק במוצרים של מעל 200$

כי עלות משלוח שם יקרה ובמוצרים זולים זה פשוט לא שווה את הכסף.

פורסם

תלוי תלוי תלוי תלוי.

דברים שלא דחופים לך אפשר לשלוח דרך הים.

ב-USHOPS עברו לשיטה מעצבנת של קופונים (יענו כאילו הנחה תמידית על כל דבר) -

בתכל׳ס עלויות השילוח לא השתנו במיוחד.

אנחנו אנשים עם ראש על הכתפיים שמסוגלים לחשב מה שווה ומה לא, בכל פעם שהזמנתי דרכם

ידעתי מראש בדיוק כמה תעלה לי ההרפתקה, יש להם מחשבונים טובים ומתפקדים באתר.

עוד יתרון לחברות-כתובת-אמריקניות - שליח עד הבית,

גם במוצרים שנשלחו דרך הים, בלי ״לקוות שהחבילה תגיע״.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דילטס גם מפרקים את החבילות אם אתה מבקש , מקטינים נפח / משקל כדי להוזיל עלויות . לא השתמשתי בשירות שלהם או של המתחרים אני רק מעביר דברים שדמעתי מחבר שעבד איתם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אותו שירות קיים גם ביושופס, השתמשתי בו בהצלחה.

תכל'ס, אני מניח שכל שירות חדש שצץ מקבל חיקוי אצל המתחרים תוך שבועות בודדים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...