Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה בן 22 משוחרר מצה"ל חודש ,ואני הולך ללמוד באוניברסיטה , עכשיו אני מוכר את האוטו .... ומעוניין לעבור לדו"ש

אני בדילמה של בחירה בין DR650 ל DR350 .

אין ליניסיון קודם באופנועים , אני רק יודע שסוזוקי אמינים והאופנוע צורך לרוב רק דלק.

יש לי תקציב של 20 אלף שקל,מישהו יכול לכוון אותי לשנתון בן הכלים , שהוא בן היותר טובים...

וקצת מידע בתחום שיעזור לי להיקלט בענף.

פורסם

מזל טוב על הטסט ותיסע בזהירות בכל כלי שתבחר, יש מספיק אנשים שנפגעו מאופנועים ואל תיכנס לסטטיסיטיקה.

אם אין לך ניסיון ואתה ישר רוצה ללכת על הכילים הגדולים אז אני ממליץ לך לעשות קורס רוכב מיומן, זה לא יכול להזיק.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
שלום אני תמיר ואני חדש פה בן 22 משוחרר מצה"ל חודש ,ואני הולך ללמוד באוניברסיטה , עכשיו אני מוכר את האוטו .... ומעוניין לעבור לדו"ש

אני בדילמה של בחירה בין DR650 ל DR350 .

אין ליניסיון קודם באופנועים , אני רק יודע שסוזוקי אמינים והאופנוע צורך לרוב רק דלק.

יש לי תקציב של 20 אלף שקל,מישהו יכול לכוון אותי לשנתון בן הכלים , שהוא בן היותר טובים...

וקצת מידע בתחום שיעזור לי להיקלט בענף.

נסה לתת יותר מידע.....

רשיון יש?עד איזה נפח?

מה עם ציוד?

מתחיל בלי נסיון? =דו"ש קטן ה350 מתאים ותחשוב גם על הXT השונים לא פחות אמינים ומומלצים למתחיל.

תתן גם יותר מידע על סוג הרכיבות מרחקים וכו'. יותר פרטים=יותר תשובות.

ושיהיה בהצלחה

פורסם

אופסס..לא שמתי לב לכותרת...שעברת טסט..

כבר רצת למעל 500? לאן אתה ממהר צבור נסיון. תתחיל בקטן.

בכל מקרה תריץ חיפוש בפורום זה לא יזיק.

פורסם

אוקיי ראיתי שעניתם לי כבר לגבי ה DRים שנת 98 +

ם צריך להוסיף עוד כמה K דברו גלוי , אני רוצה להתחיל ברגל ימין.

זה כלי רכב ראשי ושהולך לחרוש קילומטרים בארץ.

אפשר להגיע איתו לצפון ולדרום הרחוק?

במידה ורפד מכין לי מושב מיוחד

בכל אופן ההבדל בגדלים של המנועים באים לידי ביטוי במה?

ההדל בן 350 ל 650 ...?

עוצמה?

מישקל?

לגבי ניסיון ,אין לי לא רכבתי עם אופנוע מגיל 16 שהיה לי אפריליה רייסינג.

אין לי ציוד , איזה ציוד נחשב מינימאלי לרוכב ולא מוגזם .

אגב איך הכלי BMW F650 ? יש סיכוי שאני הנהג עליו לתקופה בזמן שהבעלים שלו יהיה בחול.

תודה

• תוכן חדש...