Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרך לקנות רכב שנת 2015 מחברת טרייד אין, ראיתי את ההיסטוריה שלו + את הבדיקה האחרונה, והכל יחסית תקין. בנוסף, אני מקבל אחריות מורחבת על מרבית המכלולים ברכב לשנה.

עד כמה חשוב שאני אבצע בדיקה מטעמי לרכב?

פורסם

כדי בכל זאת, כי חברת ליסינג יכולה לעשות טיפולים במוסך מורשה לדוגמה ותיקוני פחחות במוסך אחר ולא לשקף את הנתונים...

אם אתה לוקח רכב לבדיקה למכון חיצוני אתה יכול לקבל תמונה מקצת שונה ממה שבפועל מציגים לך או לאשר את אמינותם של נציגי חברת ליסינג ולהנות מרכב בראש שקט

פורסם

מאוד מאוד מאוד חשוב.

בכל מה שנוגע לקנית רכב ממגרש (בין אם חברה גדולה מוכרת ובין אם מגרש פרטי), אל תסמוך על אף אחד ותעשה בדיקה במכון שאתה בוחר.

לא חסרים מקרים שבהם נציגי המכירות במרגשי הרכב התעלמו או 'שכחו' לספר על תאונה או תקלה כזו או אחרת.

• תוכן חדש...