Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני הרבה שנים מחבת ברזל לא יקרה ובלי מותג והיא משמשת אותנו היטב עד היום. המאסה הגדולה חשובה כמו שאמרו כאן כדי שכשאתה מניח את הסטייק על המחבת הטמפרטורה של המחבת לא תרד הרבה.

הידית שלה מעץ ולכן היא טובה גם לדברים שמכניסים לתנור כמו פריטטה.

It's life, Jim, but not as we know it

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא צריך להשוות יצוק ליצוק, משוים מחבת למחבת, ומחבת נירוסטה כמו שרשמתי טובה בכל מעלה ממחבת ברזל יצוקה.

שאגב היו לי מספר כאלו ופשוט העברתי אותם הלאה כי אחרי רכישת הנירוסטה הם לא היו שמישות יותר ובטח שלא לתחזק אותן

לדעתי זה סתם מיותר בכלל החיפוש אחר הברזל הזה.

יש כלים מודרנים וטובים יותר בכלום כסף ו 0 בעיות איכות/ניקיון/תחזוקה

בשביל זה אמרתי יצוקה.

יש הבדל בין מחבתות יצוקות לכבושות ובגלל זה אמרתי שצריך להשוות יצוק ליצוק וכבוש לכבוש.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ארקוסטיל גורמה פרו (הדגם לא פרו הוא דק יותר אבל עם תחתית שכבות עבה יותר)

את הנעמן אני לא מוצא דגם, כנראה שהוחלף, הוא נראה בדיוק כמו הסולתם הזה רק בלי הטפלון

https://www.google.co.il/search?q=מחבת+סולתם+נירוסטה&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiavfvqtYTbAhWMhqYKHRZUDlkQ_AUIESgB&biw=360&bih=564#imgrc=1bqOtrrQLkrOlM:

פורסם

הקשיבו הקשיבו.

עולץ חזרתי עם המידע אל זוגתי, ומה היא אומרת לי? "יש לנו מחבת נירוסטה מקורי סולתם יוקנעם! אבל האוכל נוטה להידבק אליו יותר מהרגילים, מה שגרם לי להשתמש ביותר שמן ולכן הוא בבוידעם"!

כלומר, האם הנירוסטות המומלצים כאן הם עם ציפוי אנטי סטיק? כי אם כן אנו חוזרים אל החשש של איגוד הבריאות האמריקקי שטוען לחוסר וודאות לגבי השימוש בו :shock: - ואם לא, יעני ללא ציפוי - אז מה הסוד? כי ביציקות הברזל אין הדבקה בכלל לאחר ה- seasoning.

סליחה שאני מבלבל ת'מוח בנושא לכאורה לא קריטי, אבל לפי מה שאני רואה מדובר ביותר מכמה עשרות שקלים, אם מחליטים ללכת על משהו טוב, לשנים של שימוש.

פורסם

דווקא יש הדבקה אחרי ה-seasoning. בדיוק ההפך, צריך להמשיך לשמן/לתחזק מדי פעם.

לחובבי הז׳אנר. יש כאלה שאוהבים לבצע עבודות תחזוקה...

בקיצור, יש פה בלבול גדול.

לא רוצים הידבקות? ציפויים למיניהם.

לא רוצים ציפויים? נירוסטה כמו במסעדות (אסור שם להשתמש בציפויים) ויאללה לקרצף. או להכניס למדיח. או גם וגם.

לא רוצים לקרצף? אז יותר שמן.

לא רוצים שמן? אז ציפוי.

לא רוצים ציפוי? אז...

אצלי הכיוון לאחרונה הוא מחבת קטנה, יקרה וקירמית עבור ביצים בלבד, בשימוש תדיר.

חוץ מלנגב את השמן בסוף השימוש - אפס תחזוקה.

המחבתות הגדולות/סוטאז׳ בשימוש הרבה יותר נדיר, אז כשצריך מקרצפים. או מעבירים פעמיים במדיח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מחבת נירוסטה שהיא עם "פוליש" ונראת כמו ראי יש לה שטח פנים חלק מאלו שאינם ראי והם "מוברשות" ולכן האוכל לא נדבק.

זה אותו רעיון כמו של טפלון, שטח פנים חלק = פחות הידבקות.

פורסם

המממ כן בתיאבון אם יש לך כלי ליטוש לנירוסטה

פורסם

לי יש מחבת נירוסטה עם תחתית עשויה שכבות, של פעם, ללא ציפוי פנימי ואני פשוט לא מבין למה ייצרו אותה: מעולם לא הצלחתי להכין בה משהו מבלי שהמשהו הזה לא יידבק. אפילו חביתה פשוטה נדבקת שם.

למישהו יש פתרון לתופעה? אני שם מספיק שמן, לא להבה גבוהה מדי, מקפיד שהשמן יהיה חם לפני השימוש וכו'.

פורסם

האוכל נדבק כי היא מוברשת.

• תוכן חדש...