Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציריה דופקת ב205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציריה השמאלית שלי סיימה את חייה

רציתי לדעת עכשיו שאני הולך למוסך. להחליף צרייה, כמה זוזים אני צריך לשלם לבעל המקום?

והאם כדאי לקנות צריה משופצת או חדשה?

ועוד משהו

נאמר לי אחרי החלפת צריה צריך כיוון פרונט

יש בזה משהו??

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם

שלום,

עדיף לקנות ציריה חדשה , אלא אם כן אתה מוצא חלף במצב טוב מאוד , עדיף לבצע קודם סקר שוק ולהסתובב בפירוקיות טיפה אולי תעלה משהו טוב בחכתך ולא תצטרך לשלם הרבה כסף.

כמו כן למה אתה חושב שכל הצירייה הלכה? בדקת אצל מוסך? או שזאת השערה?

כן אתה תצטרך כיוון פרונט.

בברכה.

פורסם

הצריה הלכה כי מתי שאני בסיבוב שמאלה

או בפרסה

אני שומע תיקתוקים

פורסם

מצטער שהטעיתי אותך....אז כנראה שהטעו אותי במוסך...שם אמרו לי שאחרי כל שינוי במכלולים המכאניים של מערכת ההיגוי מומלץ ורצוי מאוד לבצע כיוון פרונט.

מזל שעוד לא הלכתי לעשות כיוון פרונט למרות שאני מרגיש שצריך ...הגה סוחב ימינה במעט.

פורסם

טוב לימדתם אותי משהו

דווקא הייתי בטוח שהציריה השמאלית הלכה בגלל שהרעש בא משם

וד"א כדי ללכת על ציריה משופצת?

או שהם לא אמינות בעליל? ולמי שיודע יש עליהם אחריות לתקופה מסוימת על השיפוץ?

פורסם

אתה יכול ללא חשש להרכיב ציריה ששופצה ע"י ה"מדביק" או דיסקל.

תקבל אחריות לשישה חודשים.

אצל המדביק 380ש"ח+מ. ע.מ.

עבודה- 150+-ש"ח.

+הוספה של שמן ת' הילוכים.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

המון תודה לכם.

מחר אבקר במספר מוסכים לקבל הצעות מחיר

ונראה מה יסגר

פורסם
אתה יכול ללא חשש להרכיב ציריה ששופצה ע"י ה"מדביק" או דיסקל.

תקבל אחריות לשישה חודשים.

אצל המדביק 380ש"ח+מ. ע.מ.

עבודה- 150+-ש"ח.

+הוספה של שמן ת' הילוכים.

380 שח + מעמ לציריה משופצת ?? י-ק-ר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המושג ציריה משופצת כללי ועלול להטעות.

לא מכיר ספציפית את המבנה של הציריה ברכב שלך, אבל משריצה ממושכת אצל משפץ הגה וציריות למדתי כמה דברים:

1 - בדרך כלל ניתן לשפץ את קצה הציריה היוצא מהגיר.

2 - הקצה המחובר לגלגל (נקרא פעמון) קשה עד בלתי אפשרי לשיפוץ. הדבר המקובל הוא להשחיז מעט את משטחי הגלגול ולהחליף את הכדוריות בגדולות יותר. זה מאד לא מדויק והיות ומשטחי הגלגול עוברים אצל היצרן המקורי הקשיית פני שטח בלבד, השכבה הקשה דקה מאד ומוסרת בקלות בהשחזה כך שהציריה המשופצת חיה מעט מאד.

3 - המהדרין מחליפים את הפעמון ביחידה תחליפית חדשה ולא מקורית. הקומבינה זולה ומאריכת ימים.

לסיכום - ודא שהציריה המשופצת שלך קיבלה פעמון חדש ואז סביר שהיא תחיה לא פחות ממקורית.

בקשר למחירים, המלצת הקבע שלי היא 'גנרל ברקס' בתחילת רחוב המסגר. על ידו פועלים כמה מוסכים ובודאי לא תתקשה לקבל ממנו הפניה לאחד מהם.

יוסי

פורסם

אני חושב שזה תלוי על איזו ציריה מדברים.

בציריות מסויימות החלק הפנימי (נקרא "קרדן") עשוי כמו פעמון בדיוק: משטח גלגול מניע פנימי (דומה ל"כוכב"), כדוריות, "כלוב" ומשטח גלגול מונע (חיצוני).

בציריות אחרות הקרדן עשוי מעין צלב שניתן להחלפה בשלמותו (והוא אינו מגורז כי הוא ניזון משימון ע"י השמן בגיר - כמו בפיאט אונו, רנו אקספרס וכד').

לא פחות חשוב משיפוץ או החלפה: ראיתם שהגומיה של הציריה נקרעה ? לטפל במיידי וכמובן לא לחסוך; להשתמש בגומיה איכותית ע"מ שלא תיקרע שוב אחרי שנה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא פחות חשוב משיפוץ או החלפה: ראיתם שהגומיה של הציריה נקרעה ? לטפל במיידי וכמובן לא לחסוך; להשתמש בגומיה איכותית ע"מ שלא תיקרע שוב אחרי שנה.

להגיע למצב של גומיה קרועה זה פאק תחזוקתי. אתה אמור לבדוק בכל טיפול האם הגומיות לא מראות סימני התייבשות, ולהחליף אם כן.

פורסם
אתה אמור לבדוק בכל טיפול האם הגומיות לא מראות סימני התייבשות' date=' ולהחליף אם כן.[/quote']וכמה אנשים אתה מכיר שיבדקו באמת ויחליפו אם הגומיה יבשה ? מעטים. לרוב זה מגיע למצב שהגומיה נקרעת כי רוב האנשים לא מקפידים על זה.

להגיע למצב של גומיה קרועה זה פאק תחזוקתי
וכמה אנשים אתה מכיר שמתחזקים את האוטו שלהם כמו שצריך ? יפה מאוד, מעטים :mm_tongue .

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...