Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נתקלתי בהזמנה הבאה:

http://hyundaiservice-h6.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%A3/

אפילו בבדיקת קניה בתשלום לא פירקו לי גלגלים וכאן זה מוצע בחינם...האמנם זו בדיקה יסודית?

מצאתי בחיפוש את התיאוריות הרגילות ש"דוחפים לך תיקון כזה או אחר" ואפילו חשש שלא ירכיבו חזרה את הברגים כמו שצריך (נשמע חמור מאוד - האם "חינם" פוטר אותם מאחריות משפטית?) אבל דווקא רוב התגובות נשמעו חיוביות ולא נדרשו תיקונים נלווים. בהנחה שזה המצב לרוב הרכבים, איך באמת זה מוסבר כלכלית? תודה :)

פורסם (נערך)

אתה פוגש יחס לבבי. לא תזכור אותם לטובה ?

אני מעריך שאחד מתוך עשרה כן ימצאו משהו אמיתי שדורש טיפול

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

חברים יש רק באגד וגם שם כולם כבר יצאו לפנסיה. אני חושב שיש היום חוק שמישרד התחבורה מחייב מוסכים בלבצע בדיקת חורף ללא תשלום על מנת שאנשים ירגישו בטוחים להגיע למוסך לבדיקה שכזו וזה בהחלט חיוני ויוזמה מבורכת. לגבי יימצאו משהו או לא אז מראש תגדיר למוסך שאתה מגיע לבדיקה בלבד ואם צריך משהו לתקן אז שייסגרו וייתנו לך הצעת מחיר מסודרת לתיקון ומשם ניתקדם אחרי שתציג פה מה נחוץ תיקון.

פורסם

ממש לא ככה מאור היקר, אני למשל בעבר הרחוק נכנסתי להונדה באשקלון לבדיקת חורף ונחש מה?!

מצאו כאילו ליקוי בטיחותי של ברקסים שהרפידות היו 4 מ"מ עדיין ולא הסכימו שהרכב יצא ושהם חייבים לדווח!

כמובן שהרכב יצא משם בכאילו עים גרר, נרשמה הערה למשרד הרישוי, ובמוסך השני בכלל אמרו "בדיחה" עשיתי רפידות במוסך בשביל אישור לטסט.

ככה שאין מצב שמוב ישקיע זמן ומשאבים לחינם.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
ממש לא ככה מאור היקר, אני למשל בעבר הרחוק נכנסתי להונדה באשקלון לבדיקת חורף ונחש מה?!

מצאו כאילו ליקוי בטיחותי של ברקסים שהרפידות היו 4 מ"מ עדיין ולא הסכימו שהרכב יצא ושהם חייבים לדווח!

כמובן שהרכב יצא משם בכאילו עים גרר, נרשמה הערה למשרד הרישוי, ובמוסך השני בכלל אמרו "בדיחה" עשיתי רפידות במוסך בשביל אישור לטסט.

ככה שאין מצב שמוב ישקיע זמן ומשאבים לחינם.

זה המצב שנוצר במדינה שלנו. כבר לא מאמינים לאף אחד. למה? אולי כי כל הזמן דופקים את הצרכן על ימין ועל שמאל :)

פורסם

טוב, רק כדי לעדכן - עברתי את הבדיקה בהצלחה, היו אדיבים מאוד, נתנו מתנה ואף פתרו לי בעיה אחרת ברכב בלי לגבות דבר. אני מרוצה!

• תוכן חדש...