Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית דווקא מעדיף לעשות ביטוח דרך חברת ביטוח חיצונית, שבד"כ נותן כיסוי לכל הוצאה: השתתפות עצמית, צמיגים, זכוכיות וכד'

העלות זולה משמעותית.

גם אני לא מצאתי דברים מעניינים באיטליה, ואני נוחת בונציה שם המצב אפילו יותר קשה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קיימים עוד הבדלים שלא סיפרו לך

במידה ועשית ביטול השתתפות עצמית בחברת ההשכרה הם לא יתפסו לך אשראי על סכום ההשתתפות העצמית וגם הבדיקה של הרכב בחזרה תהיה חפיפית.

לעומת זאת אם עשית ביטוח השתתפות עצמית בנפרד חברת ההשכרה תתפוס לך אשראי על חלק ההשתתפות העצמית. נניח 1500 יורו ובחזרה יעבירו אותך טסט שנתי במטרה לתפוס שריטות או יותר ואז יחייבו אותך במלוא ההשתתפות.

לאחר מכן אתה פונה לביטוח.

אתה מכליל קצת יותר מידי.

לפני חודש שכרתי מרצדס בשוויץ לתקופה של 15 יום דרך budget, כאשר החזרתי את הרכב הם אפילו לא טרחו לבדוק אותו ואמרו שהכל בסדר (אגב גם המסירה הייתה קלילה ולא בדקו את הרכב כלל).

באיטליה שכרתי הרבה פעמים ואף פעם לא בדקו את הרכב, בטח שלא בדיקה כפי שאתה מתאר.

בפולין שכרו לי מרצדס מפוארת ונחש מה, גם שם לא בדקו לי את הרכב..

בהולנד שכרו לי רכב דרך הרץ ושם דווקא כן בדקו בקפדנות.

הבדיקה הכי קפדנית שהייתה לי זה היה עם קרוואן בשוויץ אבל זה ברור ומובן, כמות הנזקים שאפשר לעשות שם, ועלות תיקונם, היא בלתי נגמרת.

בקיצור, אין טעם להפחיד סתם, אף אחד לא בא לחפש אותך, בטח לא במערב אירופה, זה לא ישראל...

לגבי מסגרת האשרי, ביג דיל, תבדוק כמה תעלה לך הקצאת מסגרת אשרי של עוד 1500 יורו למשך שבוע שבועיים, אני מבטיח לך שזה יצא הרבה פחות מההפרש בין ביטוח בחברת ההשכרה לבין ביטוח חיצוני.

אגב אתה מוזמן להמשיך לעשות ביטוח בחברות ההשכרה, אני בטוח שהן מאוד שמחות על זה.

פורסם

בחברות השכרה זה לא ביטוח. זה ביטול השתתפות עצמית.

וביטוח זה כמו ביטוח. פעם מכסה ופעם עושים לך צרות.

פורסם

שתי הערות:

1. החוק האיטלקי אוסר על ביטוח רכב שכור שלא באמצעות חברת ההשכרה. איני יודע איך מתיחסים לכך המבטחים הישראליים.

2. פספורט קארד היא סוכנות של הפניקס - הביטוח הוא של הפניקס.

3. אתה לא יכול לחזות איך יתיחסו לכל מיני שריטות. היו מקומות שבהם התרשמתי שבודקים את הרכב בזכוכית מגדלת, במסירה סימנו לי פגמים שלא ראיתי אלא לאחר שהמוסר הראה לי.

4. חסימת קרדיט היא בעיה למי שמחזיק בכרטיס אשראי בסיסי, אם כי יש לכך שני פתרונות אפשריים - האחד הוא הרחבת האשראי, האחר הוא החזקה ביותר מכרטיס אחד, דבר שעליו אני ממליץ מהרבה סיבות נוספות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפניקס מחזירים לך את ההשתתפות העצמית ששילמת לחברת ההשכרה עד לגובה של 1500 או 2500 דולר (לפי סוג הביטוח שבחרת).

זה עובד יופי ואף פעם לא נתקלתי בסרוב (כך גם חברי בעבודה).

פורסם

השבוע חזרתי מטיול בצפון איטליה, שכרתי רכב בוורונה ונסעתי בדולמיטים, שכרתי רכב מאופרן, לקחתי פיז'ו 308 סטיישן, קיבלתי פאסאט דיזל סטיישן, חיפשתי לשדרג לג' וליה, לא היה להם, היה רק במוו סידרה שלוש, שלא עניינה אותי, והיתה מרצדס אי קלאס קבריולה אפורה, מעבר לזה אין שם מכוניות מעניינות

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
השבוע חזרתי מטיול בצפון איטליה, שכרתי רכב בוורונה ונסעתי בדולמיטים, שכרתי רכב מאופרן, לקחתי פיז'ו 308 סטיישן, קיבלתי פאסאט דיזל סטיישן, חיפשתי לשדרג לג' וליה, לא היה להם, היה רק במוו סידרה שלוש, שלא עניינה אותי, והיתה מרצדס אי קלאס קבריולה אפורה, מעבר לזה אין שם מכוניות מעניינות

Sent from my MI 5 using Tapatalk

מצאתי באתר Ryanair מיני קופר קבריולט מ europcar ב400 יורו ל8 ימים עם ביטוחים.

ביורופקאר רק הרכב עצמו עולה 650 לא כולל ביטוחים.

האם הגיוני שישירות מחברת ההשכרה המחיר הוא כפול?

ריינאיר כמובן סוג של סוכן כמו booking.

האם בטוח להזמין דרכם?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

תבדוק התחייבות לדגם, אם אין אתה לא יכול לדעת מה תקבל - i30 גם יכולה להיות מקבילה למיני בלקסיקון של חברות הליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
תבדוק התחייבות לדגם, אם אין אתה לא יכול לדעת מה תקבל - i30 גם יכולה להיות מקבילה למיני בלקסיקון של חברות הליסינג.

מיני קופר קבריולט,

קבוצת קבריולט

בדקתי מול יורוקאר בשדה התעופה ואימתו איתו שזה אכן הדגם. לא ידעו להסביר לי למה המחיר הוא חתוך בחצי אצל סוכן אך כן אמרו לבדוק טוב טוב מה מקבלים בנושא הביטוח, שהוא דווקא מאוד מפורט בריינאיר.

פורסם

חזרתי לפני מספר ימים מטיול של 8 ימים באיטליה.

שכרנו 124 SPIDER ל-7 ימים עם ביטוח מלא וללא השתתפות עצמית במקרה של תאונה בעלות של 1700 ש"ח דרך AVIS.

במידה ותרצה, אוכל לשלוח לך את החוזה במייל.

תבלה וסע בזהירות, קח בחשבון שישנן הרבה מצלמות מהירות (ממליץ להשתמש בווייז).

פורסם
חזרתי לפני מספר ימים מטיול של 8 ימים באיטליה.

שכרנו 124 SPIDER ל-7 ימים עם ביטוח מלא וללא השתתפות עצמית במקרה של תאונה בעלות של 1700 ש"ח דרך AVIS.

במידה ותרצה, אוכל לשלוח לך את החוזה במייל.

תבלה וסע בזהירות, קח בחשבון שישנן הרבה מצלמות מהירות (ממליץ להשתמש בווייז).

זה בדיוק מה שאני מחפש, אך הבנתי שאין אותו זמין בסניף בורונה..

באיזו עיר לקחת?

פורסם

מצאתי דיל בחברת ההשכרה maggiore.it

בסניף שלהם בפיזה שכרתי לפני חודש אלפא ג'וליה 2.2 טורבו לשבוע. היתה אופציה בינה לבין BMW סדרה 3 ושתיהן היו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...