Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

היום ביצעתי כמה תיקונים לרכב שלי שחייב אישור בלמים לפני הטסט

רציתי לדעת איך המחיר ?. לעבודה ולחלקים

אחרי התיקונים הללו הגעתי לטסט נכשלתי על עשן יתר (מכון הדרום סגולה פ"ת) נחשב למכון קשה

וגם על מספר אחורי דהוי :) ניסיתי עם טוש :D

קורולה 2001

לאחר מכן צמוד למכון הזה יושב לו איזה חאפר שמנסה לעשות עלי קופה כל הזמן

שמתעסק בהזרקות זיהומי אוויר וכו' פעם נכשלתי על OC גבוהה הגעתי והבחור עצמו ישר מחכה שם ושואל על מה נכשלים

אז שאמרתי לו על OC או CO לא זוכר בידיוק אז הוא בדק ואמר שצריך לשטוף את המערכת עם תוסף זה יעלה לי 300 ש"ח

הלכתי למוסך אחר גם שמתעסק עם אגזוזים והזרקות דלק שהמליצו עליו פה בפורום

והוא גילה חור באגזוז סגרתי את הפינה בחמישים שקל

היום משהו חדש :) עשן יתר הגעתי שוב למוסך הזה שתיקן לי אז את הרכב בחמישים

אמר צריך להחליף ממיר קטליטי 800 שקל ויכול להיות גם להחליף גומיות שסתומים

כמובן שסירבתי :D אמרתי אני אנסה את מזלי עם תוסף דבש ותוסף של גולד לייבל למרות שהרכב היה על פול

שמתי את התוסף נסעתי קצת הגעתי לטסט ופלא :) עבר

לא יודע מה התוסף הדבש הזה בידיוק עושה .. אני אשמח לקבל קצת חוות דעת על התוספים האלו

וזהו שמחתי לשתף אתכם בחוויה שלי :) אולי יעזור קצת לאנשים עם רכבים שסובלים מעישון יתר וזיהומי אוויר למיניהם .

אז הנה המחיר שגבו ממני במוסך עבור העבודה והחלקים

20507719_1765492643479752_4230238024509895665_o.jpg

פורסם

דבר ראשון לגבי תוסף הדבש זו חווייה שאני לא ממליץ לשתף אחרים בטח לא כאלה שסובלים מבעיות של עשן יתר כי זה תוסף שרק גורם לנזק והוא מצמיג מאוד את שמן המנוע ופוגע משמעותית באיכות השימון. במיקרה שלך רוב הסיכויים שהבעיה של עשן יתר נובעת מגומיות שסתומים בלויות וצמיגות השמן לאחר התוסף מונעת חילחול דרכם ובכך נמנע עשן ועברת. קח בחשבון שעליך לחזור למקור כדי שטבעות הבוכנה לא ייפגעו ופשוט לסדר את הגומיות.

לגבי גומיות הציריה הם הוחלפו באותה הציריה?

פורסם
דבר ראשון לגבי תוסף הדבש זו חווייה שאני לא ממליץ לשתף אחרים בטח לא כאלה שסובלים מבעיות של עשן יתר כי זה תוסף שרק גורם לנזק והוא מצמיג מאוד את שמן המנוע ופוגע משמעותית באיכות השימון. במיקרה שלך רוב הסיכויים שהבעיה של עשן יתר נובעת מגומיות שסתומים בלויות וצמיגות השמן לאחר התוסף מונעת חילחול דרכם ובכך נמנע עשן ועברת. קח בחשבון שעליך לחזור למקור כדי שטבעות הבוכנה לא ייפגעו ופשוט לסדר את הגומיות.

לגבי גומיות הציריה הם הוחלפו באותה הציריה?

נשארו לי גם ככה עוד אלפיים ק"מ לטיפול

ככה שכנראה אני אקדים את הטיפול לקראת שבוע הבא כבר אחליף שמן

ולא הגומיות לא הוחלפו באותה הציריה

הגומיות הללו שכולם מדברים אלה אותם הגומיות של המכסה אטם שסתומים

אלו ?

1ZZFE-3ZZFE-4ZZFE-For-TOYOTA-COROLLA-AURIS-VVTI-Rocker-Cover-Gasket-Valve-Cover-Gasket-Auto-Part.jpg

כי היתה לי נזילה והחלפתי בעצמי

או שיש עוד סיפור מתחת לכל החצוצרות האלו ?

פורסם

האם את התוספים קנית במכון הרישוי?

פעם הבאה שזה קורה תשאל את הבוחן האם יש הם מוכרים תוסף שמתקן את הבעיה. מבטיח לך שלאחר הקניה תעבור חלק.

פורסם
האם את התוספים קנית במכון הרישוי?

פעם הבאה שזה קורה תשאל את הבוחן האם יש הם מוכרים תוסף שמתקן את הבעיה. מבטיח לך שלאחר הקניה תעבור חלק.

לא קניתי בחנות חלפים

פורסם

לא, גומיות השסתומים זה לא אטם מיכסה שסתומים. תפקיד הגומיות הוא ליצור אטימה בין השסתום לבין המוביל שלו ולמנוע חילחול של שמן מנוע לחלל הצילינדרים. עם הזמן לאחר שימוש בחומרי פלאש למיניהם ובשמנים לא איכותיים הגומיות האלה מיתנפחות וניסדקות. תהליך ההחלפה שלהם יחסית מורכב ובמוסך יכול להגיע ל 1000 שח וצפונה. אם תחליט להחליף את הגומיות יש לי את כל הכלים והסטים הנחוצים לכך אתה מוזמן לבוא להישתמש בהם כאוות נפשך.

פורסם
לא, גומיות השסתומים זה לא אטם מיכסה שסתומים. תפקיד הגומיות הוא ליצור אטימה בין השסתום לבין המוביל שלו ולמנוע חילחול של שמן מנוע לחלל הצילינדרים. עם הזמן לאחר שימוש בחומרי פלאש למיניהם ובשמנים לא איכותיים הגומיות האלה מיתנפחות וניסדקות. תהליך ההחלפה שלהם יחסית מורכב ובמוסך יכול להגיע ל 1000 שח וצפונה. אם תחליט להחליף את הגומיות יש לי את כל הכלים והסטים הנחוצים לכך אתה מוזמן לבוא להישתמש בהם כאוות נפשך.

מאור זה יותר מדי מורכב בשבילי אני לא מסוגל לעשות את זה

פורסם (נערך)

א.אין קשר בין החלקים והעבודה המוצגים בקבלה לעניין זיהום אוויר.

ב.כמה ק"מ עבר הרכב ? האם יש איבוד/אכילת שמן/מופיע עשן לבן בהתנעת בוקר ? (אם כן,יש מצב,שדווקא גומיות השסתומים יבשות/בלויות כפי שמאור כתב ויש להחליפן,לגבי עלויות תלוי מה צריך לעשות בדיוק,]יש גם מכוניות שיש לפרק פסנתר עליון כדי להגיע לגומיות).

ג.טיפ כללי,שאפשר לתת בנושא זיהום אוויר: לא חייב תוספים,יש לבצע טרם ההגעה למכון הטסט נסיעה בינעירונית של כ 15-20 דקות מינהלית במהירות של 80-90 ולתת כמה לחיצות קטנות.

הסיבה- מנוע אמור להיות בחום מינימלי כדי שתוצאת הזיהום לא תוטה ותהיה אמיתית.

על מנוע קר,אתה תיכשל על זיהום גם אם הרכב תקין לחלוטין וזה קרה לי בכמה פעמים בשנמי טסטים עם 2 מכוניות קודמות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
א.אין קשר בין החלקים והעבודה המוצגים בקבלה לעניין זיהום אוויר.

ב.כמה ק"מ עבר הרכב ? האם יש איבוד/אכילת שמן/מופיע עשן לבן בהתנעת בוקר ? (אם כן,יש מצב,שדווקא גומיות השסתומים יבשות/בלויות כפי שמאור כתב ויש להחליפן,לגבי עלויות תלוי מה צריך לעשות בדיוק,]יש גם מכוניות שיש לפרק פסנתר עליון כדי להגיע לגומיות).

ג.טיפ כללי,שאפשר לתת בנושא זיהום אוויר: לא חייב תוספים,יש לבצע טרם ההגעה למכון הטסט נסיעה בינעירונית של כ 15-20 דקות מינהלית במהירות של 80-90 ולתת כמה לחיצות קטנות.

הסיבה- מנוע אמור להיות בחום מינימלי כדי שתוצאת הזיהום לא תוטה ותהיה אמיתית.

על מנוע קר,אתה תיכשל על זיהום גם אם הרכב תקין לחלוטין וזה קרה לי בכמה פעמים בשנמי טסטים עם 2 מכוניות קודמות.

הרכב עבר 200 אלף ק"מ

היה רק עשן שחור ולא לבן בלחיצה חזקה על הגז

יום שישי האחרון ביצעתי לרכב טיפול והורדתי את התוסף דבש שנכנס לשמן

בד"כ אני משתמש בקסטרול מגנטק

הפעם הלכתי על הליקווי מולי עם התוסף MOS 2 ביצעתי גם החלפת פלאגים

הרכב ממש מרגיש יותר טוב אחרי הטיפול

נסעתי מאז 8 אלף ק"מ עם השמן של המגנטק

ובאמת לאחר הטיפול לחצתי לחיצות גז חזקות ולא היה עשן שחור האוטו קצת ירק מים מהאגזוז

נחכה לשנה הבאה לטסט

• תוכן חדש...