Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני חיפשתי בזמן האחרון קצת חלקי חילוף פשוטים כמו פילטר שמן, פילטר אוויר וכו' לסוזוקי, ראיתי בערך 2 אתרים ישראלים שהם נראים לי קצת מבולגנים וחסר להם הרבה דברים... להזמין מEBAY זו אפשרות.

אני מאמין שרוב מי שמטפל לבד פשוט מכיר חנות פיזית שקרובה אליהם לבית ומשם הם מזמינים, אני לצערי לא מכיר אחת כזו.

פורסם

חפשו בפורום יש שלל חנויות במרכז שהרבה קונים בהם - אפקס / אבי חלקי חילוף ועוד.

דברים כאלה לא תמיד משתלם להזמין מחו"ל.

הזול עולה ביוקר

פורסם

אבי חלקי חילוף - justmotor.co.il. נמצא ברחובות.

אם אתה רוצה לעשות משלוח תבקש ממנו להכניס את החלקים לאתר ואז תוכל להזמין, או שאפשר גם טלפונית.

פורסם

http://toyota-europe.epc-data.com

האתר הזה ישלח אותך ישירות לאתר יפני שעושה משלוחים לארץ.

כל החוכמה זה להימנע ממשלוח מעל 75 דולר(פילטר לדעתי לא יעברו את זה.

או לנסות להזסמין דרך AMAZON.DE או אתרים אמריקאים ולדאוג למשלוח ימי.

בנוסף עד לא מזמן הייתי אחראי לטיפול של טיוטה יאריס של האקסית והמחירים לפילטרים הם לא גובהים במיוחד ,אפילו מקוריים,הכל הוזמן דרך אבי בזמנו.

• תוכן חדש...