Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מערכת אנדרואיד לרכב, ושמתי-לב שיש במערכת חריץ של כרטיס סים לצורך התחברות לאינטרנט, החיבור דרך הטלפון לא כזה נורא אבל פחות נוח ומצריך תמיד התעסקות בכל כניסה לרכב. אני יודע שבחו"ל אפשר לקנות כרטיס סים עם חבילת גלישה בלבד + ללא התחייבות או מגבלה של זמן, האם יש כרטיסים כאלה גם בארץ?

תודה לעוזרים!

פורסם (נערך)

לא מצאתי.

מאד יקר, למה לך?

זה הדבר היחיד שמצאתי: (תברר לגבי הטוקמן+)

https://www.cellcom.co.il/store/cellular/talkman/talkman_cards/

רעיון - אין דרך לעשות את זה אוטומטית נגיד לתכנת עם IFTTT שברגע שאתה נכנס לאוטו, הטלפון שלך יצור נקודת גישה. (דרך ה- WIFI או ה-BT)

אי אפשר להגדיר במדיה שהיא תסרוק רשתות ותתחבר באופן אוטומטי?

סתם תהייה...

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

לא חשבתי על זה, אבל זה נשמע רעיון טוב במידה והאופציה של הסים לא תתאפר.

נכון לרגע זה, אני תמיד צריך להפעיל את האופציה של "נתב אלחוטי נייד", פעולה שגוררת אחריה ביטול אוטו' של רשת ה-WIFI בטלפון, ואז שיוצאים מהרכב צריך לבטל את הנתב ולהפעיל את ה-WIFI :\

הכרטיסי גלישה של סלקום זה בדיוק מה שאני מחפש!!!

כרטיס עם 10GB אמור להספיק בשבילי להרבה מאוד זמן, אתה יודע אם יש לכרטיס מגבלה/תוקף של זמן?

תודה!

פורסם (נערך)

נשמע יקר מאוד, אני לא חושב שמבחינת המערכת שלך יהיה הבדל בין אם תכניס כרטיס סים עם גלישה בלבד או אם תכניס כרטיס סים שכולל שיחות וכו כמו שיש לך בטלפון. במידה ואין הבדל באמת (נסה להכניס כרטיס סים מאחד הטלפונים בבית ולראות אם זה גולש) הוט מובייל נותנים חבילה של 100 ג'יגה ב45 שקל לחודש, אולי תצליח להוציא מהם חבילה זולה משמעותית עם נפח גלישה קטן יותר, אני חושב שהחבילה בסלקום היא לחודש, במידה ולא והנפח גלישה הוא עד שתסיים אותו אז נראה לי עדיף לך להוסיף 20 שקלים ולהכפיל את הנפח גלישה פי 2.5

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם (נערך)

אולי יעניין אותך, אך זה תלוי במכשיר שלך, אם יש שבב NFC אתה יכול להזמין מאייבי/עלי אקספרס מדבקות קטנות של NFC להדביק במקומות נסתרים ברכב, וברגע שאתה רוצה לבצע פעולה מסויימת אתה מגדיר את המדבקה למשל לכבות את הWifi ולהפעיל נתב, ומדבקה אחרת לעשות את הפעולה ההפוכה.

ואז כשתיכנס לרכב אתה מעביר את הטלפון על המדבקה.

עשיתי את זה לפני 3/4 שנים עם גאלקסי 3 וזה עבד נפלא, פעולה מהירה ללא צורך בהתעסקות.

על המדבקות האלו אתה יכול להדביק מדבקה רגילה שזה לא יראה עיגול פשוט ואפילו לעשות מזה משהו יפה

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Dark Crystal
פורסם
נשמע יקר מאוד, אני לא חושב שמבחינת המערכת שלך יהיה הבדל בין אם תכניס כרטיס סים עם גלישה בלבד או אם תכניס כרטיס סים שכולל שיחות וכו כמו שיש לך בטלפון. במידה ואין הבדל באמת (נסה להכניס כרטיס סים מאחד הטלפונים בבית ולראות אם זה גולש) הוט מובייל נותנים חבילה של 100 ג'יגה ב45 שקל לחודש, אולי תצליח להוציא מהם חבילה זולה משמעותית עם נפח גלישה קטן יותר, אני חושב שהחבילה בסלקום היא לחודש, במידה ולא והנפח גלישה הוא עד שתסיים אותו אז נראה לי עדיף לך להוסיף 20 שקלים ולהכפיל את הנפח גלישה פי 2.5

אני אתקשר מחר לסלקום ואבדוק מולם אם מדובר על תשלום חודשי או חד פעמי על לניצול מלא של החבילה, אם זה חודשי אז כמובן שזה לא רלוונטי. המחיר בהוט מאוד יקר, אני לא רוצה להתחייב על תשלום חודשי, אני רוצה לשלם חד פעמי על חבילת גלישה עד שאני אסיים אותה.

בחו"ל כרטיסי סים חד פעמיים מאוד פופולריים, אני לא מבין למה אף חברת סלולר לא מאמצת את הפתרון הזה עבור לקוחות מסוימים ובמיוחד בשביל תיירים. לגבי המדבקות, אני מחפש כמה שפחות התעסקות, הפתרון הכי פשוט ונוח להתחבר לאינטרנט יהיה באמצעות כרטיס סים.

פורסם

^

זה בדיוק מה שאני מחפש!

עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהום סלולר נקנתה ע"י סלקום לפני כמה שנים, אין אפשרות ליצור איתם קשר כי הם לא קיימים.

אני אבדוק את זה מול המוכר, הכרטיס הזה הוא הפתרון המושלם. תודה!

פורסם

אתה יכול לרכוש של גולן טלקום (תשתית של סלקום) , יש לי טאבלט שאני משתמש בו בעיקר בנסיעות ברכב, (ניווט שטח וכזה) 15 גיגה חודש, בתשלום של כ30 שח , קיים אצלי כבר כשנה

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...