Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך חזרה מים המלח עולים לערד ומשם למרכז.

חשבתי להאריך קצת ודרומית לחורה להיכנס לכביש 316, עד צומת סוסיה ומשם לכביש 317 עד צומת שמעה, ואז על 60 חזרה לכביש 31 ולמרכז.

האם 316 ו 317 מסוכנים מבחינת האוכלוסיה? אבנים וכו?

האם הכבישים מהנים לנהיגה ובמצב יחסית טוב?

כמה זמן בערך יארך הסיבוב הזה?

תודה

פורסם (נערך)

אני נוסע כאחת לחודש לאזור יתיר ומכיר את הכבישים לא רע.

כביש 316 בקטע חורה-יתיר במצב גרוע מאוד ולא שמיש. אין לך מה לחפש שם.

אתה יכול לעלות על כביש 80 צפונה בצומת תל ערד, לחתוך דרך יער יתיר לכיוון שני-לבנה, משם דרך המחסום צפונה ומערבה על כביש 317 עד כביש 60, ומשם דרומה דרך מחסום מיתר. ביער יתיר אפשר לעשות הפסקה, מכיוון שגבוה שם אף פעם לא חם שם מדי גם בשיא הקיץ, אפשר גם לשלב ביקור ביקב יתיר ליד צומת תל ערד.

אתה יכול להתפרע עוד יותר ולחתוך מערבה כקילומטר דרומית למחסום מיתר לכביש 3253->358->325 עד דבירה, נסיעה חביבה בדרכים פתלתלות וצדדיות.

אישית מעולם לא נתקלתי בבעיות בטחוניות בנסיעה המתוארת בשטחים שמעבר לגדר, אבל אני נמנע מנסיעה שם בתקופות מתוחות, ולא נוסע שם בלילה.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

בתור אחד שגר באיזור יכול להגיד לך שממש לא מסוכן שם וזה האיזור הכי רגוע מבחינה ביטחונית.

הכביש מכביש 31 עד לפני העליה ליתיר במצב לא רע ובעליה עצמה הכביש במצב נורא אבל המועצה הבטיחה לתקן את זה בקרוב.

אחכ הכביש מיתיר עד לכביש 60 הוא במצב סביר אבל מהנה לנהיגה, יש בו כמה סיבובים נחמדים.

אחכ 60 עד מחסום מיתר הקטע הזה במצב מעולה, כביש ארוך ללא סיבובים כמעט עם שוליים מאוד רחבים.

בהחלט מצטרף להמלצה לבקר ביער יתיר, מקום נחמד עם אוויר מעולה ואחלה נוף.

לגבי זמנים אני לא יודע להגיד לך כמה זה יחסוך אבל מ 31 עד מחסום מיתר אני מניח שיקח בסביבות ה 35 דקות

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

• תוכן חדש...