Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

3 שנים אחריות כללית ועוד 4 שנים נוספות על מנוע וגיר כך שאין צורך לדרוש אחריות נוספת על הגיר, גם ככה יש לו אחריות לעוד כמה שנים טובות.

החלפת גיר אינה כוללת ירידת ערך.

זה שפתחו אותו 10 פעמים זה לא צריך יותר מידי להתריד אותך אבל זה שאתה מבזבז הרבה זמן מיותר ואין לך רכב, זה בהחלט מעצבן.

אתה מקבל רכב חלופי בזמן שהרכב במוסך כל הזמן?

איזה עוד בעיות היו לך איתו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
3 שנים אחריות כללית ועוד 4 שנים נוספות על מנוע וגיר כך שאין צורך לדרוש אחריות נוספת על הגיר, גם ככה יש לו אחריות לעוד כמה שנים טובות.

החלפת גיר אינה כוללת ירידת ערך.

זה שפתחו אותו 10 פעמים זה לא צריך יותר מידי להתריד אותך אבל זה שאתה מבזבז הרבה זמן מיותר ואין לך רכב, זה בהחלט מעצבן.

אתה מקבל רכב חלופי בזמן שהרכב במוסך כל הזמן?

איזה עוד בעיות היו לך איתו?

כן, אחריות רק ל-3 שנים עקב זה שקניתי את הרכב כיד ראשונה ולא בעלות 00.

סבבה, קיבלתי על זה הנחה של משהו כמו 8000 שקל. (בדיעבד, אם בגלל שהרכב עמד כ"כ הרבה זמן יש לי את התקלות האלה, הייתי מעדיף כבר לשלם מחיר מלא בלי כל התקלות והגיחות למוסך).

חוץ מהבעיה הרצינית עכשיו בגיר, החליפו לי כבר אלטרנטור ברכב הזה, אחרי 500 ק"מ הוא התחיל להרעיש.

בנוסף, עקב נזילה הוחלפה גם משאבת מים של השפריצרים.

רכב חלופי התחלתי לקבל רק אחרי שהראתי שאני מתחיל להתעצבן מכל הפעמים שאני צריך לשלם למוניות ולהפסיד שעות עבודה, ושוב, זה לא בא כ"כ בקלות פשוט מועד התיקון התארך כל פעם והם מחוייבים לתת רכב חלופי כשהתיקון עולה מעל יומיים.

פורסם

חברים,

הרכב חזר עם החלפת גיר, עם כמעט אותן בעיות (רברס לא נכנס לא בפעם הראשונה ולא בפעם השנייה). בנוסף, בעיה חדשה, בהעלאת הילוך מ-1 ל-2, בלחיצה על הגז הידית הילוכים כולה רועדת ברמה שגם מרגישים את זה וגם שומעים.

בנוסף, נזילות כנראה של שמן מאיזור הגיר ומעוד איזור ליד האגזוז.

השאלה שלי, האם כדאי לעצור כאן ולחשוב ברצינות על מכירת הרכב? איזה בנאדם נורמלי יקנה ממני את הרכב במצב הזה?

גם ליסינג לא יקח ממני את הרכב בלי בדיקה כדי לעשות טרייד.

או שבכלל עדיף להמשיך ולא להתייאש מול החברה במימוש האחריות (זה גוזל ממני המון אנרגיות והרבה ריצות למוסך והפסד של שעות עבודה).

אשמח לעצות מאנשים שעברו מקרים דומים, תודה.

פורסם

להמשיך עד לפתרון הבעיה.

במעמד המכירה, הקונה לא ער לכל מה שהיה עם הגיר וזה גם לא צריך יותר מידי להתריד אותו, מספיק שבמעמד המכירה יש גיר תקין ושהוא ער לזה שהוחלף וזהוא.

במכירה במצב הזה ישחטו אותך במחיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira תודה על התשובות חבר.

שאלה טכנית - אם החליפו גיר והבעיות נותרו ואפילו נוצרו בעיות חדשות, אולי יש חלקים אחרים שלא תקינים? (אולי קלאץ'? למרות ששאלתי ובדקו ואמרו שתקין).

או שאולי הם לא יודעים לעבוד שם במוסך?

• תוכן חדש...