Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שמח לדעת אם מישהו מכיר קורס ערב למכונאות רכב בתל אביב. אני לא מחפש קורס שיקנה לי תעודה בסופו של דבר. מה שאני רוצה זה לקבל מושג כללי על סוגי הטיפולים השונים, הרכיבים וכד'. זאת במטרה להבין דבר או שניים כשאני מגיע עם הרכב לטיפול במוסך. חוץ מזה זה גם סוג של תחביב והייתי שמח ללמוד על הנושא. שוב לא במטרה לעבוד בתחום.

הייתי שמח לקורס קצר עם קצת התנסות מעשית.

מכירים משהו בסגנון? ואם כן כמה אמור לעלות דבר כזה?

פורסם

אתה צריך לבקר אצל "כנופיית הטיפולים"

חפש באינטרנט ותבין על מה מדובר, הם מבצעים טיפולים לרכבים חינם במטרה לעודד למידה ועשייה עצמית.

פורסם

הייתי במצבך לפני כשנתיים והחלטתי לוותר על הקורס, בגלל שהוא נדחה בכל פעם מחדש ובדיוק הכרתי את אסף מהכנופייה (למדתי ממנו המון) :-D

אני מטפל ברכבים של המשפחה לבד כבר קרוב לשנתיים.

נ.ב רכשתי את ספר של אוטורוניקה כדי שיהיה לי בסיס טוב.

מידע נוסף אודות הקורס ניתן למצוא בפוסט שלי שבאשכול הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?601052-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%91%D7%90%D7%99

פורסם

אני עשיתי את הקורס הזה לפני 3-4 שנים.

מומלץ, אבל אני נפלתי על כיתה ומרצים כיפיים.

בגדול, זה מקנה לך את היסוד הבסיסי, הן התיאורתי והן המעשי.

בזמני זה היה סדנה קטנה כזאת אבל עדיין פירקת דברים , אבל הדבר שהכי נהניתי בו זה הכיתה והמרצים.

זה היה קורס אוטוטורוניקה, לקראת סוף הקורס כבר נאמר שמשרד התחבורה משנה נהלים והקורסים ישונו, אין לי מושג מה יש כיום.

אגב, הספר אוטוטורניקה הוא מעולה, הוא מסביר על הכל ומפשט הכל לפרטי פרטים.

בהצלחה...!

עריכה:

לפי השרשור של הבחור מעליי , אז כן , שונו.

כי אני ניגשתי לקורס אוטוטורניקה סוג א' בזמנו וקיבלתי תעודה של המכללה וכמו שציינתי, נאמר שזה ישתנה במהלך השנים וכנראה זה קרה.

פורסם

לפות"ש,

בקיצור ולעניין, אם לא יפתח קורס באחד המקומות בשבועות הקרובים..

תרכוש את הספר של אוטוטרוניקה, תעבור עליו ותרשום הערות וכו'.. כדי לרכוש את הידע התיאורטי הבסיסי וזה לא אמור לקחת יותר מדי זמן.

ניתן להשיג את המארז השלם (ספר הלימוד + 3 מאגרי שאלות ותשובות) או את הספר הלימוד בלבד, דרך האתר של הוצאת מאה:

המארז: http://mea.sifrut.co.il/index.php?id...roller=product

ספר הלימוד בלבד: http://mea.sifrut.co.il/index.php?id...roller=product

תוך כדי לימוד או כשתסיים, תפנה לאסף מהכנופיה ותבקש להצטרף לטיפולים השוטפים - זה עוזר כי אז הכל מתחבר (מניסיון אישי) :)

לאחר מכן, תוכל לטפל ברכב שלך תוך כדי השגחה של אחד מחברי הכנופיה.

• תוכן חדש...