Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי קילומטרז' (105K) אני צריך לחליף פלגים iridium למנוע. שמאתי שבדגם שלי יש 8 לפלגים (לדוגמא-DILFR6F11G של NGK) ושכל אחד עולה כ-100 ש"ח בחנות.

האם פלגים של Denso או Bocsh באותו מחיר? האם משתלם להזמין אותם ב-eBay?

במידה ואין למכונאי מפתח-מומנט לסגירת הפלגיםהשיטה של להבריג אותם ביד עד הסוף ואז עם מפתח ל-"7 שעות" כשהסיבוב השלם הוא 12 שעות. האם שיטה זו תקיפה כל הפלגים של 3 היצרנים הנ"ל?

אוטו בעל 7 שנים ואני וגם בעלים קודמים לא החליפו נוזל בלמים, אלה רק הוסיפו קצת. האם כדאי להחליף את כל הנוזל? הוזל נראה די עכורי, אך אין לי אפשרות למדוד טמפ' רתיחה. בספר הוראות כתוב לשים DOT3או DOT4.

מה יותר טוב לאוטו? ומה כמות הנדרשת ויצרן נוזל מומלץ?

פורסם

8 פלאגים? מי סיפר לך את זה? 4 פלאגים יש לך.

נוזל בלמים תקנה חצי ליטר, יספיק לך להחלפה מלאה ואפילו תישאר עם עודף.

אם למכונאי שלך אין מפתח מומנט והוא לא יודע איך לסגור פלאגים תחליף מכונאי.

פורסם

אני לא מתמצא בדגמי מנועי הונדה, אבל בחלקם אכן יש 8 פלאגים.

מדבריך נשמע שנוזל הבלמים אכן זקוק להחלפה מלאה. יש לבצע את הפרוצדורה במלואה כולל ניקוז הנוזל הישן מפטמות הניקוז בגלגלים.

אני לא מכיר מוסכניק אחד שסוגר פלאגים עם מפתח מומנט וגם לא רואה בכך צורך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השיטה הזו לסגירת פלאגים היא הוראת יצרן... כמובן שרצוי מד מומנט אבל זה לא הכרחי.

ממליץ לך להשיג את שגרת הטיפולים ולטפל לפיה. נוזל בלמים בהחלט יש להחליף כל טיפול שני.

פורסם

תציץ במנוע שלך לראות שיש לך 8 פלאגים (4 מלפנים ו 4 מאחור), ולא 4.

בכל אופן- תזמין מאיביי את הפלאגים, המחיר שם נמוך משמעותית.

אם ממש קריטי לך מפתח מומנט, אתה יכול להשאיל ממני, אבל מוסכניק שהבריג כבר 5000 פלאגים כבר אמור לדעת ולהרגיש את הסגירה הנכונה גם ללא מפתח מומנט.

שלומי

פורסם

עדיף כמובן במקרה שלך לנקז ולהחליף את נוזל הבלמים במלואו.

אם הזמן נוזל שלא רוענן נוטה לצבור אליו לחות ששוקעת לכיוון הבוכנות של הקאליפרים ועלולה לגרום לחלודה ותפיסת הבוכנות.

דבר מסוכן ושגם יצריך קיט שיפוץ קאליפרים...

וכן ברכבך יש 8 פלאגים כאשר הגישה לאחוריים לא הכי סימפטית.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...