Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הייתי במכרז של הוצל"פ באשדוד וראיתי כמה רכבים, אתמול פורסמה רשימת הזוכים וההצעות שאנשים נתנו על הרכבים האילו נראות לי הזויות לגמרי...

הונדה אינסייט 2011 הגרסה הלא מאובזרת חברה לשעבר יד3 קצת משופשפת בקליות אחוריות שבורות טמבון צבוע ולפי פנסים עכורים מאוד נראה שעשתה לא מעט קילומטר נמכרה ב40,000 ש"ח (מחיר יד 2 ממוצע לרכב כזה 30,000 ש"ח)

סיאט איביזה flow שנת 2014 שצריכה עבודת פח רצינית 42,00 ש"ח (מחיר יד 2 ממוצע 43,000)

מאזדה 3 ספיריט ניקלערס שנת 2007 החכר (השכרה??) יד 6 או 5 נמכרה ב22,000 ש"ח.

אני לא מבין איך אנשים לא בודקים לפחות את המחיר של הרכב לפני שהם שמים כסף על השולחן מעניין אותי האם אשר להעמיד את הרכב שלי במחסני הוצל"פ?

פורסם

יש עורכי שזאת ההתמחות שלהם, והם עושים את עבודתם לא רע. אף אחד לא מכריח את הקונים לרכוש. והקובע לצורך העניין הוא מחירון לוי יצחק ולא יד 2.

ובהחלט כן, יש עו"ד שישמחו להעמיד את רכבך במכירה כזאת תמורת כמה אלפי שקלים.

ברוב המכירות הללו - אין מציאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדיוק כמו באייביי. אני אף פעם לא מבין את ההזויים הללו שאפילו מתקרבים למחיר מחירון במכרזים, בייחוד שאין אפשרות לבדוק לעומק את המוצר.

כנראה זה טבע האדם, לחשוב שאם הוא קנה במכרז הוא הרוויח וביחד עם הפיתוי ''להוסיף עוד קצת'' האין סופי, מגיעים לבסוף למחירים הזויים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...