Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ורסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בהמשך להתכתבויות בנושא חיפוש רכב...אנחנו צריכים רכב שיכיל כסא תינוק לילד בן שנתיים ושני סלקלים לתאומים. הבאגז׳ צריך להכיל טיולון, עגלת תאומים ודברים נלווים.

מי שהגיעה לגמר הינה הטויוטה ורסו כאשר בדרכ המושבים האחוריים(שורה 3) יהיו מקופלים ואז יהיה באגז גדול דיו ובמקרים שבהם נהיה יותר מחמישה נפתח כסא אחורי (שורה 3)

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב

במאמר מוסגר אציין שראינו גם את הפיקסו והיא נפלה בגלל חוסר אמינות... ראינו גם אאוטלנדר אבל ממש לא מספיק

אודה לדעתכם

פורסם (נערך)

מה ברצונך לדעת על ורסו?

יש לי רכב כזה כבר חצי שנה.

רכב שימושי למשפחה, השורה השניה מחולקת ל 3 מושבים נפרדים שאפשר להזיז קדימה- אחורה. צריכת דלק אצלי 1:11 משולב ( חצי בעיר חצי מחוץ לעיר ). מ 2013 הרכב הרבה יותר שקט. אבזור נחמד שכולל מולטימדיה מקורית של טויוטה, מצלמת רוורס, בקרת שיוט, מראות מתקפלות ועוד.

ביטוח מקיף 3500 שקלים, חובה 1200, טיפולים כל 15 אלף קילומטרים.

שמירת ערך טובה מאוד.

אתם מעוניינים ברכב חדש?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

Vladclar- מרוצה מהרכב? איזה שנה הוורסו שלך? מה השימוש שלכם(מס׳ ילדים, גילאים וכו׳..)

יודע משהו לגבי שמירת הערך שלה לאורך השנים?

markb205- שוקלים שנת 2014 וצפונה

תודה

פורסם

מרוצה מאוד.

אנחנו 6 נפשות, נוסעים בסופי שבוע כולנו - מסדרים את המושבים בצורה שכולם נכנסים ( הקטן בן 7 ).

ממליץ לקנות מודל 2014 שעולה כ 100 אלף שקלים, רצוי מפרטי ועם קילומטראז' נמוך. ירידת ערך תהיה 10 אלפים בשנה ( הרבה יותר נמוכה מאשר של פיקאסו או גרנד סניק ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היה לי וורסו 2013 (הדגם החדש) וכעת אני עם 2016.

רכב מעולה, יושב טוב על הכביש וסוחב מצויין גם בתפוסה מלאה.

מלבד טיפולים שוטפים לא היו לי שום בעיות ברכב.

כפי שכבר ציינו שלושת המושבים האמצעיים מרווחים (במיוחד אם אין שימוש בשורה השלישית - ניתן להזיז את המושבים האמצעים אחורה ומתקבל מרווח ענק!) ואני הסתדרתי איתם עם סלקל + 2 בוסטרים בצורה מרווחת. מדי בוקר נוסעות איתי שלוש נוסעות מבוגרות והן נכנסות שם ברווח.

קיפול המושבים מאחורה הוא נוח מאוד.

החסרון היחידי הוא תפקוד המזגן בקיץ. שמתי לב שכתוצאה מקרינת השמש על הדשבורד החלק הקידמי של הרכב מאוד חם, כך שבאיזור תא הטייס (הנהג) חם ואילו בתא הנוסעים והמטען המזג אוויר דווקא נחמד (המיזוג מגיע רק מקדימה - אין יציאת אוויר אחורית).

הפתרון הוא לשים שטיח בהיר וכדו' על הדבורד (לא מצאתי משהו כזה במחיר סביר).

אצלי רוב הנסיעות (90%) הן בתוך העיר ירושלים (עליות), בלי התחשבנות כלל בצריכת הדלק (רכב חברה) והממוצע הוא 9 ק"מ לליטר.

זהו רכב מאוד מבוקש (כשהחזרתי את הרכב הקודם היו שלושה אנשים "שעמדו בתור" לקנות אותו מהחברה) והוא שומר על מחירון גבוה.

פורסם (נערך)

תקנה מגן שמש גדול לשמשה הקדמית, כסוף, בצורת גרמושקה - תרגיש בהבדל, והוא גם ישמור על הדשבורד מחום קיצוני.

המזגן בדגם החדש 2016 מעולה ( בקרת אקלים מפוצלת ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

הבעיה לא בחניה - אני בד"כ חונה בחניון מקורה וממוזג.

כשאני נכנס לרכב המצב מעולה. אחרי כמה דקות בשמש אני מרגיש איך איזור הנהג ברכב מתחיל להיצלות (רוב הנסיעות שלי הם לבד או נסיעות קצרות עם הילדים להקפצות לביה"ס וכדו', רק אחרי שעשיתי טיול ארוך עם הילדים והתפלאתי שהם לא מתלוננים על החום, התברר לי שדווקא מאחורה מרגישים את המזגן מעולה).

אתה צודק שמשנת 2016 יש מזגן מפוצל. לצערי אני קיבלתי רכב שמבחינה זאת עדיין שייך ל-2015 (עלה על הכביש בפברואר 2016 אך עם המזגן הישן)

:|

אין לי כלל מידע לגבי המזגן המפוצל ובהחלט ייתכן שהם טיפלו בבעיה.

פורסם
הבעיה לא בחניה - אני בד"כ חונה בחניון מקורה וממוזג.

כשאני נכנס לרכב המצב מעולה. אחרי כמה דקות בשמש אני מרגיש איך איזור הנהג ברכב מתחיל להיצלות (רוב הנסיעות שלי הם לבד או נסיעות קצרות עם הילדים להקפצות לביה"ס וכדו', רק אחרי שעשיתי טיול ארוך עם הילדים והתפלאתי שהם לא מתלוננים על החום, התברר לי שדווקא מאחורה מרגישים את המזגן מעולה).

אתה צודק שמשנת 2016 יש מזגן מפוצל. לצערי אני קיבלתי רכב שמבחינה זאת עדיין שייך ל-2015 (עלה על הכביש בפברואר 2016 אך עם המזגן הישן)

:|

אין לי כלל מידע לגבי המזגן המפוצל ובהחלט ייתכן שהם טיפלו בבעיה.

בעיני זו בעיה משמעותית בתכנון רכב כשמדובר בארץ עם הרבה שמש. ככל שהשמשה מוטה יותר אפקט החממה גובר יש יותר קרינת שמש אל תוך האוטו. מתיש ולא בריא. זה לא קשור למיזוג. הטמפ' בחלל הפנימי יכולה להיות נעימה אבל כל הזמן יש עליך מקרן חום מהדשבורד. אחת הסיבות שאני מעדיף צורות ישנות של רכבי שטח (בשנים האחרונות: אסקייפ, פורסטר ו-CRV ישנות כולן עם שמשה קדמית מאונכת יחסית). אישית גם לא מת על הצורה האוירודינמית מבחינה אסתטית (אוהב רכבים מרובעים...) אבל זה כבר עניין אחר.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...