Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבצע אוטם צבע אצל בעל מקצוע כי אין לי את הזמן או הידע לעשות פסטלינה וכדו'

לפחות בפעם הראשונה אני מעוניין לראות איך עושים את זה בלייב ולא רק בסרטונים.

הרכב הוא מציבושי אאוטלנדר שחור שזה רכב יחסית גדול לא?

מה טווח המחירים?

פורסם

תרשום סביבת מגורים נמליץ לך על מישהו שלא יקרע אותך, לגביי פרייבט רגיל אני משאר שהמחיר 150-200 וגבי רכב בגודל של ג'יפ אולי יותר(לא בהרבה)

פורסם

זה כמו לשאול, כמה יעלה לשפץ בית. תלוי קודם כל ברמה של האוטם ואחר כך מדברים על מחיר עבור העבודה.

* פלסטלינה + רכב שחור, ברוב המקרים חייבים לעשות פוליש עדין (מאג 205 וכד') כי ישארו סימנים.

אם אתה מעוניין רק ליישם ולא להשקיע הרבה כסף, שטוף את הרכב לבד ידני ותיישם לבד, אין שום בעיה בלמרוח ולנגב, לדעתי :)

נ.ב. לא מכיר מחירים 150-200 ₪ לצערי. אולי 500-600+.

פורסם (נערך)

אני מאיזור המרכז רמת גן גבעתיים פתח תקווה

והרכב הוא חדש אני מבין שצריך לעשות לו פסטלינה אבל לפני שאני מתחיל לעשות את הפרוייקט הזה לבד אני רוצה לדעת אולי המחיר לא כזה מפחיד כמו שחשבתי

וביקשתי טווח מחירים לא ביקשתי הצעת מחיר... זה נע בין 200-500

או 1000-2000

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם

ציפוי, אוטם, בולישווקס, קריסטל, כל אחד קורא לזה אחרת. אם לבצע שטיפה טובה, פלסטלינה ואוטם, עבור הרכב הזה וכמוזכר לעיל - בעל מקצוע- לא יצא זול. אולי הכוונה היתה לווקס, זה משהו אחר.

תתאר לעצמך מצב שאחרי פלסטלינה יש סימנים, בעל קצוע לא ירשה לעצמו להשאיר אותם וגם אחרי בדיקה או עין של מישהו אחר יגידו לאותו לקוח שעשו לו גרוע וכו'. אז כדי לא להרוס שם בדרך כלל לא עושים חצי עבודה, מי שיש לו שם כמבן.

פורסם

אתה משווה ציפוי לאוטם?

אוטם יותר דומה לווקס מאשר לציפוי רק שהוא מחזיק יותר מעמד ואין לו את הברק של הוקס

זה מקריאה פה בפורום... אני טועה?

פורסם
ציפוי, אוטם, בולישווקס, קריסטל, כל אחד קורא לזה אחרת. אם לבצע שטיפה טובה, פלסטלינה ואוטם, עבור הרכב הזה וכמוזכר לעיל - בעל מקצוע- לא יצא זול. אולי הכוונה היתה לווקס, זה משהו אחר.

תתאר לעצמך מצב שאחרי פלסטלינה יש סימנים, בעל קצוע לא ירשה לעצמו להשאיר אותם וגם אחרי בדיקה או עין של מישהו אחר יגידו לאותו לקוח שעשו לו גרוע וכו'. אז כדי לא להרוס שם בדרך כלל לא עושים חצי עבודה, מי שיש לו שם כמבן.

אנדרי, הייתי ממליץ לך לקרוא קצת חומר לפני להגיב, איך אתה משווה אוטם צבע לציפוי נאנו/קרמי/קוורץ?

אוטם הכי טוב תקועה לפחות שנת אור אחת מציפוי סביר וחסר לו הרבה תכונות שציפוי מאפשר(הגנה פיזית על הלכה אשר עמידה הרבה יותר למפגעים,הידרופוביה וכו').

בכל אופן פות"ש ביצועה אוטם ופלסטלינה אינם יקרים כ"כ, לדעתי יקחו על כל שלב בערך 50 שקל(50 שטיפה, 50 פלסטלינה 50 אוטם), תיצור קשר עם יעקוב אלטר/שלומי אדרת להצעת מחיר הרבה יותר ברורה.

פורסם

סביבות ה500 ש"ח תלוי בגודל הרכב לעבודה מקצועית.

בשביל 200 שקל אני לא קם בבוקר,אז בשביל לעשות לרכב אוטם ב200 שקל? רק שטיפה היום מתחילה מ 50 ש"ח אל תחיו בסרט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טיפול של שטיפה נכונה פלסטלינה ואוטם איכותי. יעלה בין 500-800 שקל. אצל דיטיילר מקצועי כמובן. ב900 זה מינימום של פוליש חד שלבי...

בכל אופן. שטיפה פלסטלינה ואוטם. אלו דברים שבשגרה. אלו דברים שתיישם לבד מדי 3-6 חודשים. לא משהו שהולכים אליו לדיטיילר.

אתה אומר שחסר לך בניסיון. אין הבדל בין יוטיוב לצפיה ישירה של ביצוע עבודה. החיסרון שאתה מרגיש יתמלא רק שאתה תנסה בעצמך בפועל. אם תשלם לדיטיילר הוא יעשה את העבודה בשבילך. מה שאני אומר בעצם. אין חכם כבעל ניסיון. תצטרך לעשות בעצמך בשביל לדעת.

כיוון שאתה קצת חושש מהפעם הראשונה. אם תרצה ותוכל להגיע אלי אשמח להראות לך (בחינם כמובן) איך לבצע את זה נכון. תוכל להגיע אלי עם החומרים שלך שאתה הבנת שיתאימו לך ואנסה לעזור שתראה כמה שזה קל. אם אין לך חומרים שלח ה"פ נכוון אותך למה שאתה צריך

אני מפתח תקווה אגב.

פורסם

אל תמהר לעשות פוליש על רכב חדש, תסתפק בפלסטלינה קלילה ואוטם או ציפוי.

בהמשך, אחרי שנה או שנתיים, תעשה פוליש ותחדש את הרכב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...