Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.לפני כשלוש שנים נקנה הרכב הנל ,מכיוון שהצבע היה דהוי ושרוף בהמון מקומות נצבע הגג.מאז ,כל שנה בתקופת הגשמים ,אם יש גשם לתקופה העולה על כמה שעות יש נזילה של מים מליד הנורה האמצעית שמאירה את פנים הרכב.כמה פעמים הרמתי נקודות מסוימות בגומיה של השמשה הקדמית ושמתי מעט סליקון אך ללא הואיל.לא מתחשק לי לחזור לפחח כרגע ,האם יש דרך טובה יותר לסדר את המפגע?

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

צריך לאתר מהיכן מחלחלים המיים וניכנסים פנימה ולאטום כמו שצריך. אם זה באיזור המנורה זה גם עלול לגרום לקצר...תקן זאת במיוחד לפני תקופת הגשמים הקשה.

פורסם

השאלה אם אני אוטם את הגומיה היטב,אין לה איזה ניקוז שבו אני יכול לפגוע "על הדרך"?

פורסם

אם קיימת אנטנה על גג הרכב כנראה שפורקה שהרכב נצבע ולכן משם מחלחלים המים אטום עם סילקון והבעיה תחלוף.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

האנטנה ברכב הזה נמצאת על קצהו השני של הגג , מרחק של מטר וקצת מאיפה שמתרחשת הנזילה...

פורסם
האנטנה ברכב הזה נמצאת על קצהו השני של הגג , מרחק של מטר וקצת מאיפה שמתרחשת הנזילה...

לא משנה, יש מצב שבגלל שיפועים המים נכנסים מאחורה וזורמים קדימה. תבדוק את האנטנה, אין לך מה להפסיד

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Golf MK3 1997 1.8

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אם קיימת אנטנה על גג הרכב כנראה שפורקה שהרכב נצבע ולכן משם מחלחלים המים אטום עם סילקון והבעיה תחלוף.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

שצריך לומר מילה טובה אומרים.תודה.שמתי שם סיליקון.בינתיים לא רואה נזילה של מים לפנים הרכב.מקווה שככה זה יישאר.נמאס לי שהרכב רטוב ויש ריח של משתנה..

פורסם

הייתה לי בדיוק אותה בעיה בלנסר 2007.

הלכתי לזגג והוא החליף את כל הסיליקון מסביב לשמשה קידמית (הוריד את הישן) והחליף את האטם לחדש.

זה פתר את הנזילה.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

• תוכן חדש...