Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני מעוניין ברכישת רכב, עם עדיפות ליפני (חשובה לי אמינות). התקציב הוא עד 55 אלף ופזלתי לכיוון סוזוקי סוויפט\SX4 או מאזדה 3 משנים 2011-12.

השאלה היא אם עדיף לחפש רכב משומש או לרכוש חדש בתנאים של ליסינג, ז"א מקדמה ותשלום חודשי.

אני קצת מבולבל ולא ממש סגור מה לעשות, במיוחד שיש לי כ-3 שבועות (גג) לקבל החלטה.

אשמח לקצת טיפים ותובנות.

פורסם

זה מאוד תלוי במה שאתה מעדיף.

היתרון של ליסינג פרטי:

1. רכב חדש.

2. לא מתעסקים במכירת הרכב - מחזירים ושלום.

3. הסכום לא משולם כסכום אחד גדול מראש אלא בתשלומים (אפשרי במשומש בכל מיני מימון והלוואות - בתנאים פחות טובים)

יתרון של משפחתי משומש: זול יותר.

עסקת לסינג לרכב משפחתי תעלה כ-50 אלף ל-30-36 חודשים.

לרכב סופר מיני - כ-35 אלף.

זה מייצג את ירידת הערך ולכן אתה יכול לרכוש משפחתית משומשת כמו מזה 3 משנת 2013 ב-70 אלף בערך.

מזדה 3 2010 עולה היום כ-40-45 אלף כלומר ירידת הערך לרכב בין השנה השלישית לשישית היא באיזור ה-30 אלף, לכן זה זול ב-20 אלף ש"ח בערך.

אבל שוב, זה לא רכב חדש.

פורסם

תודה על התגובה.

בדקתי סתם לצורך הרעיון בשלמה סיקסט. יש אופציה לקחת רכב במקדמה של 8K ש"ח, ותשלום חודשי של 1700 ש"ח ל-3 שנים.

בתום התקופה החזרה של הרכב ללא תשלום נוסף. כולל טיפולים וביטוח.

נשמע לי קצת טוב מדי.

מה אני מפספס?

פורסם
תודה על התגובה.

בדקתי סתם לצורך הרעיון בשלמה סיקסט. יש אופציה לקחת רכב במקדמה של 8K ש"ח, ותשלום חודשי של 1700 ש"ח ל-3 שנים.

בתום התקופה החזרה של הרכב ללא תשלום נוסף. כולל טיפולים וביטוח.

נשמע לי קצת טוב מדי.

מה אני מפספס?

זהו ליסינג תפעולי הכולל מקדמה, חוץ מדלק הכל עליהם.

באיזה רכב מדובר בעסקה הזו?

אתה צריך לבדוק את אותה עסקה לרכב זה ללא טיפולים וביטוח עליהם ולבדוק כמה יעלה לך לבטח ולטפל ברכב,

יכול להיות שזה יוזיל לך את העסקה בעוד כמה שקלים.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

זה כאילו השכרה לטווח ארוך לפי מה שאני מבין...

השאלה אם זה עדיף או לשלם על הרכב בסוף התקופה את היתרה ולהשאר איתו.

פורסם

משעמם לך בחיים שאתה בולך למגרשים?

בוחרים רכב יד 2 איזה שרוצים ולוקחים מימון באופן נפרד.

המגרש מחבר לך בין המימון החיצוני לאוטו חציוני (יענו מורכב מ-2) ודופק לך מחיר.

אתה יכול לבדק להתקשר למימון ישיר, לא צריך שהמגרש יתקשר

פורסם

כמות החרא שיש ביד 2 היא לא תאמן.

סוחרים ומגרשים קטנים בכמויות. ידיים גבוהות וקילומטרז' מטורף.

עוד לא ראיתי ביד 2 משהו ששווה לראות.

פורסם

נכון שיש הרבה זבל ביד2 אבל לאחרונה עזרתי לבן שלי לקנות ועם הפעלת שכל ישר , שאלות סינון וחיפוש של יד ראשונה בלבד ראינו 3 מכוניות מבעלים נורמליים ובחרנו אחת מהן

• תוכן חדש...