Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ראיתי לאחרונה באוטו דיפו בקבוק קטן שאמור לבטל את הצורך הגלגל חילופי בבגאז'. בהתחלה קפצתי ואמרתי ואללה מגניב אבל במחשבה שניה זה נשמע טוב מדי כדי להיות אמיתי.

בהוראות רשום: התכשיר מוכנס לגלגל דרך הונטיל בלחץ גבוה ומוצא את אזור הפאנצ'ר. חומר מיוחד ממלא את החור ונותן להגיע עד לפנצ'רייה באופן בטוח. הגז שנמצא בלחץ גבוה בנוסף מנפח את הגלגל על מנת לא להרוס אותו עד להגעה לפנצ'רייה (זה לא ציטוט חחח).

בקיצור נשמע מגניב והכל אבל - האם זה באמת עובד? מה החסרונות של הדבר הזה?

תודה למגיבים.

פורסם

אם אתה מתכוון לספריי שמחברים לונטיל , היתרון שלו שהוא מתקן במהירות גבוהה ביותר ומפנה אותך מהכביש.

החסרון שלו שהחומר נדבק לתוך להצמיג ולא פשוט להסיר אותו וייתכן שאפילו פנצריות לא יסכימו לעשות זאת.

אני מחזיק אותו ברכב רק למקרה שאני אני נתקע במקום מאוד מסוכן כמו כביש 6 ורוצה לעוף מהמקום במהירות

פורסם

יש איתו עוד בעיה רצינית.אם יש לך חור גדול במיוחד ,הוא לא יאטום אותו ובהעדר גלגל ספייר ,תהייה בבעייה.אני ממליץ עליו כתוסף לגלגל הספייר ,לא כתחליף.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...