Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חיפשתי רכב בתקציב של 30 אלף שקל

מצאתי רכב קיה סיד דגם LX (לא סטיישן) במחיר של 30 אלף ש"ח מסוחר

היד הראשונה של האוטו הייתה ליסינג ואחר כך יד פרטית

הרכב שנת 2009 עם 124 אלף ק"מ

לקחתי את הרכב אתמול לבדיקה בקומפיוטסט מטעמי ואין לי מושג מה תוצאות הבדיקה אומרות

הייתי רוצה לשאול ולהעזר בעזרתכם האם כדאי לקחת את הרכב אחרי כל ממצאי הבדיקה במחיר של 30 אלף ש"ח

או לחפש משהו אחר?

תודה רבה לעוזרים

IMG-20161016-WA0002.jpg

פורסם

הכל יותר מדי טוב באופן חשוד... נסועה נמוכה, מחיר נמוך, רכב מבוקש, בדיקה שרובה כסת"ח.

הייתי ממשיך לבדוק בהחלט אבל עם מידת חשדנות בריאה..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

הבדיקה אכן טובה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל המגיבים

אני ביקשתי בדיקה בקומפיוטסט

קבענו להפגש ב קומפיוטסט ראשון לציון (יש לציין שהוא גם גר בראשון לציון וגם המשרד שלו שם) אבל שהגעתי למכון בדיקה כבר הרכב היה בפנים בתוך הבדיקה אמר שהם רוצים לסגור אז הכניס אותו לפני שהגעתי כדי שלא נפספס

אני לא יודע אם הוא דיבר איתם לפני או לא אבל בטוח שהם מכירים אותו

תודה לכל העוזרים

פורסם

סביר שקיימת היכרות מוקדמת בין המכון/בוחן

והסוחר (מגרש המכוניות).

לצערך הבדיקה בוצעה במכון בדיקה

שבסבירות רבה מאוד עובד בקביעות עם סוחר המכוניות.

זאת מעצם העובדה שהרכב נכנס לבדיקה לפני הגעתך.

בדרך כלל רוכש המעוניין בבדיקה לרכב משומש

הוא שדואג לקליטת הרכב ורישומו במשרדי מכון הבדיקה.

לאור האמור - כך את תוצאות הבדיקה בערבון מוגבל.

פורסם

אם כך, סוחר הרכב בוודאי מודה לך

על תשלום הבדיקה שהוא ביצע על חשבונך ברכב,

(מאחר והוא זה שהכניס את הרכב לבדיקה ללא נוכחותך).

במידה ותחליט שלא לרכוש את הרכב האמור,

תוודא שטופס ממצאי הבדיקה לא יגיע לידי הסוחר

מאחר ואתה שילמת עליו ולסוחר הרכבים אין זכות לנצלו.

פורסם (נערך)

אני לא מכיר מצב, בו במכון כלשהו הכניסו רכב לבדיקה, לפני התשלום על הבדיקה, ואחר כך הגיע "מזמין הבדיקה" ושילם עליה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עשית טעות קלאסית - לא אומרים לסוחר בטלפון בשום אופן היכן אתה רוצה לבדוק את הרכב.

כשהגעתי לאחד המגרשים לפני מספר שנים וביקשתי מול הסוחר פנים מול פנים לבדוק רכב במכון,שידוע שאימת הסוחרים הוא סירב וכאן נפרדו דרכנו.

אני חושש,שהבדיקה לא שווה את הנייר שעליה תוצאותיה כתובות,הייתי מתרחק מאותו סוחר ולא קונה את הרכב (גם אם עכשיו זה כרוך בהפסד של 500 ש"ח,אחר כך זה יעלה הרבה יותר בעצבים במוסכים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני לא מכיר מצב, בו במכון כלשהו הכניסו רכב לבדיקה, לפני התשלום על הבדיקה, ואחר כך הגיע "מזמין הבדיקה" ושילם עליה.

הסוחר הזמין את הבדיקה,שילם עליה וביקש מהמכון שיבדקו את הרכ כי "תיכף יסגרו את המכון והיום ערב חג"

זה מה שאני הבנתי וזה מה שקרה כאן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תחזור כמה הודעות אחורה - פותח השרשור שילם למכון עצמו על הבדיקה. לא משלמים פעמיים על אותה הבדיקה. יכול להיות שהסוחר קיבל בחזרה מהמכון את התשלום אחרי שפותח השרשור שילם.

ויכול להיות שההיכרות בין סוחר למכון עד כדי כך טובה, שהם הכניסו את הרכב לבדיקה, עד שהלקוח יבוא וישלם . בכל מקרה, מה שקרה לא נראה טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שאלה פשוטה-

צחי אוחנה, הוא פות"ש או הסוחר?

כי המכון מחוייב רק למי שרשום כמזמין הבדיקה.

בלי שום קשר, ההסתחבקות שם באמת מעלה את הסעיף (ואת החשדות המוצדקים, כנראה, ליפוי הבדיקה).

כנראה שאי אפשר למנוע את זה.

כשרכשנו לאחרונה את האקסנט (מחברת טרייד אין מוכרת וידועה, שגם זכתה פה לביקורות אוהדות בפורום), אני נהגתי בעצמי ברכב למכון הבדיקה, כשרק בדרך אמרתי לנציג החברה שהיה איתי לאן נוסעים.

לעיר אחרת. 40 דקות נסיעה מהמגרש.

אז הגענו לשם, ו...

מופע ה"כיפים" וההסתחבקות הרגיל, עם הבוחנים ורבי הבוחנים, במכון, שגם הוא נחשב כאן לאחד האמינים בפורום.

כנראה שאי אפשר לנצח.

לפחות מחיר הרכישה אצלי הוא בדיוק חצי משל פות"ש, אז הסכום שבסיכון הוא נמוך יותר, ואיתו עצמת כאבי הבטן מהמופע.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

גם לי זה נראה ממש רע שפות״ש שילם על הבדיקה בדיעבד. זה מראה על רמת קשרים הדוקה בין הסוחר למכון (כמו גם ההסתחבקות) ומלמד שהבדיקה לא אמינה.

• תוכן חדש...