Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשלושה חודשים קניתי טלפון חדש (בארץ) שאחרי חודש בערך התחיל לעשות בעיות.

נסעתי פעמיים למשרדי היבואן והשארתי לתיקון- לא עזר (הייתה בעיית חומרה וה"תיקון" שעשו היה עדכון גרסה)

בפעם השלישית כשהשארתי את הטלפון אצלהם החליפו לי את המסך. לפני כמה ימים קיבלתי את הטלפון ושמתי לב שהמסך שוקע באזור מסויים כשאני לוחץ עליו (בעדינות יחסית, לא חזק).

אני מחר כנראה נוסע שוב (פעם רביעית!) ליבואן ואני מתכוון לדרוש או תיקון למצב חדש או מכשיר חדש.

רגע לפני שאני לוקח עורך דין (כי רק הנסיעות אליהם עלו לי כמה מאות שקלים) - אני רוצה לוודא שאני זכאי לקבל מכשיר במצב חדש אחרי תיקון באחריות- פיקס, בלי שריטות, בלי שריטות ובלי מסך מתפרק.

בנוסף, המכשיר מוגדר כSP53 שזה אומר שהוא אמור לשרוד בנתזים בזווית של 60 מעלות למסך (גשם בקטנה). כשהמסך לא אטום בחלק התחתון שלו אני בספק אם זה יעמוד ברטיבות... מישהו יכול לתת חוות דעת בנושא?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני נותן צ'אנס אחרון.

שילמתי מחיר מלא על טלפון חדש ועוד איזה 200-250 ש"ח על נסיעות וחניה כדי לתקן אותו.

המכשיר היה במעבדה\ חוסר שימוש (כי אני לא מתכוון לבזבז יומיים על התקנת אפליקציות רק כדי שיאפסו לי אותו שוב) יותר ממש שהוא היה בשימוש.

אני רוצה לדעת עד כמה הקייס שלי חזק ואם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות לפני עורך דין

פורסם

אני חושב שאתה לא באמת חייב עורך דין - זה משהו שיכול להיפתר בבית משפט לתביעות קטנות.

מה שכן, מכתב התראה לפני פניה לבית משפט באמת יכול לעזור.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכתב ממני או מעו"ד?

אני גם לא רוצה למשוך את זה שנתיים בתביעות קטנות.

אני רוצה טלפון תקין בלי מגבלות למיניהן. (3000 ש"ח באילת, לא סיני מיד-ריינג' בשקל תשעים)

פורסם
מכתב ממני או מעו"ד?

אני גם לא רוצה למשוך את זה שנתיים בתביעות קטנות.

אני רוצה טלפון תקין בלי מגבלות למיניהן. (3000 ש"ח באילת, לא סיני מיד-ריינג' בשקל תשעים)

מכתב ממך, רצוי בלשון משפטית, תיעזר כאן בפורום באנשים, תכתוב שיש להם 10 ימים להגיב, ותסיים במשפט האלמותי "זוהי התראה סופית, התראה נוספת לא תישלח"

תכין כתב תביעה בזמן הזה ואם הם לא מגיבים סע לבית הדין לתביעות קטנות ותגיש את התביעה. סיכוי גבוה מאד שאחרי הגשת כתב תביעה תקבל מהם פתאום טלפון מתרפס כדי לסיים את העניין לשביעות רצונך. ככה זה עובד.

פורסם

אוקי, כמה זמן אמור לקחת טיפול בבית משפט לטביעות קטנות?

אני יכול להשתמש בטלפון תוך כדי? איך אני מוכיח את התיק שלי? יש לי תמונות אבל לא בטוח שישכנע... המנהל מעבדה טען שבתמונות לא רואים טוב ואי אפשר לדעת. (אני רואה מצויין את הבעיה בתמונות)

ולשלוח במייל או בדואר? (שסיכוי טוב לא יגיע)

• תוכן חדש...