Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב (עד כמה שאפשר). היום בבוקר יצאתי כרגיל לעבודה וכמה דקות לקראת סוף משמרת אמרו לי "מי נתן ככה מכה" אני בשוק יוצא החוצה מסתכל על הרכב ורואה מה שרואה וחוטף עצבים.

IMG_20160903_192524.jpgIMG_20160903_192546.jpgIMG_20160903_192535.jpgIMG_20160903_192551.jpg

הלכתי בשכונה ובדקתי את הרכבים של השכנים ולא מצאתי משהו תואם בגובה וצבע.

אני צריך המלצה למקום שיוכל לעזור לי לסדר את המכה.

למי ששואל זאת 208GTI שעלת על הכביש בתאריך 26.7!

פורסם
ערב טוב (עד כמה שאפשר). היום בבוקר יצאתי כרגיל לעבודה וכמה דקות לקראת סוף משמרת אמרו לי "מי נתן ככה מכה" אני בשוק יוצא החוצה מסתכל על הרכב ורואה מה שרואה וחוטף עצבים.

[ATTACH]470844[/ATTACH][ATTACH]470845[/ATTACH][ATTACH]470846[/ATTACH][ATTACH]470847[/ATTACH]

הלכתי בשכונה ובדקתי את הרכבים של השכנים ולא מצאתי משהו תואם בגובה וצבע.

אני צריך המלצה למקום שיוכל לעזור לי לסדר את המכה.

למי ששואל זאת 208GTI שעלת על הכביש בתאריך 26.7!

כמה שאני מכיר את ההרגשה.

עשו לי את זה פעמיים ברכב הקודם.

כמו שזה נראה זה תיקון בקטנה.

ניסית לעשות פוליש,יש מצב גדול שזה יטשטש את השפשוף.

ואם זה לא עוזר הייתי הולך לתקן.

תבדוק עם הציפורן שלך אם זה עבר את הצבע.

אם הציפורן נכנסת אז אין ברירה מללכת לתיקון.

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

קודם כל, אין ספק שזה מבאס, אנשים שבורחים בלי להשאיר פרטים פשוט מטריפים אותי.

לגבי המכה, רואים שירד צבע, כך שרק פוליש לא יעזור.

השאלה היא האם נגרם נזק לפח, קשה לי לקבוע לפי התמונה, אבל אם לא - כבר טוב.

פוליש ותיקון עם מכחול יכולים להביא לתוצאות יפות מאוד, אני לא יודע אם דייטילרים מוכרים כאן מהפורום עושים תיקוני צבע, צריך לבדוק, חבל ללכת לסתם פחח שיתקע מחיר.

פורסם

IMG_20160904_112229.jpg

תמונה באור יום. לפי העין נראה שרק הפס קישוט צריך צביעה, הפח ידנית האפשר להחזיר למקום והכל השאר פוליש. דיברתי עם יעקב אלטר, כנראה שאני אלך אליו.

פורסם

היי,

היתי ממליץ לקפוץ לווש אנד גו בחיפה.

דבר שם עם בחורצ׳יק בשם סטס, ידיי זהב מחיר הגון וכמובן בלי חארטות ובלי ניסיונות מריחת הלקוח.

בהצלחה ןעדכן.

• תוכן חדש...