Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוק, כאשר תעלה פוסט מחודש נא לציין תקציב וסגנונות המוזיקה שאתה אוהב לשמוע ולהגדיר בכללי מה המטרה שאתה רוצה להשיג מהמערכת.

אני ברכבים כאלה אוהב ללכת מראש לכוון של אינטגרציית oem ולכן אמליץ לקרוא את המדריך לאינגרציית oem.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אז ככה האינפיניטי רכב מדהים. כבר שכחתי כמה עונג זה 320 כ״ס שדוחפים צמד גלגלים אחוריים אבל חוויה הנהיגה היא לתת פורום אחר כן מדברים סאונד.

התאכזבתי לרעה מהסאונד הפושר עד גרוע ומפתיע להיווכח שבכזה רכב שמים כזו מערכת גרועה.

ה HU משמש גם לתצוגה של מערכת המיזוג ומחשב הדרך ועוד. יש לו קישורית בלוטות לנייד ויש מערכת לזיהוי קולי והפעלה בפקודות קוליות. בקיצור אי אפשר לוותר עליו.

קשה עד בלתי אפשרי להבין מהנתונים והמידע שיש ברשת לדעת מה בדיוק יש כעת ברכב מבחינת הגברה ורמקולים. יש בעיקרון שתי מערכות סאונד לרכב הזה. אחת משודרגת של bose שכרגיל מתהדרת בשלל רמקולים והבסיסית שגם לה לא חסר וכראה זו המערכת שיש לי.

אם הצלחתי להבין נכון אז בדלתות הקדמיות יש קומפוננט מידות 6.5 וטוויטרים יש מקום ל 3-4 אינצ׳ - המרכת המשודרגת יש בדלתות הקדמיות סאבים שטוחים 10 אינצ׳ ( גם אצלי יש מקום לזה כנראה).

יש רמקול סנטר קדמי 3 או 4

בדלתות האחוריות למיטב הבנתי יש רמקולים 6x9 ובמדף האחורי במערכת המשודרגת יש שני סאבים שטוחים 10 ורמקול סנטר אני לא בטוח מה יש אצלי.

המוזיקה שאני אוהב היא מגוונת אבל בעיקר ״מוזיקה נותנת בראש״ מטאל וטאנס וכו׳

מה הסאונד שאני מחפש- מערכת SQ אני מאלו שסבורים שגם למטאל וכו׳ ואולי אפילו בעיקר לסיגנון מוזיקה כזה חייבים איכות צליל והפרדת צליל איכותית מאד ולא רק עוצמה. מחפש סאונד עמוק עשיר נמוך אבל לא מתכתי ועם הפרדת צליל ברורה ככל האפשר.

תקציב כ- 5,000₪ וכן בנראה שאחרוג כלפי מעלה אבל לא יותר מדיי. לא פוסל ציוד יד שנייה.

לדעתי אסתפק בקומפוננט איכותי בדלתות הקדמיות ואולי גם סנטר איכותי וסאב איכותי מאחור בתא מיטען עם ההגברה המתאימה להם.

עוד נקודה חשובה ה Hu יש לו חיבור usb יש לו חיבור aux (כבל אוזניות) אבל אין אפשרות להזרים לו מוזיקה בבלוטות. יש אפשרות חיבור הנייד דרך הusb לשם תיפעול כ- ipod.

קראתי את הפוסט המפורט והכל כך אינפורמטיבי על אינטגרצייה. שאפו לאדי על המידע והעזרה שהוא כל כך שמח לנדב ולעזור רק בשל אהבת התחום. קצת איבדתי את הידיים והרגליים שם ומה שחשוב מכך נראה לי שהתקציב שלי לא בטוח יעמוד במחירי המוצרים המדליקים שם.

אז קודם כל זקוק להכוונה איך אני יכול לדעת מה בדיוק יש לי כיום מבלי לפרק את הרכב?

ואחר כך כל עיצה עזרה והכוונה למוצרים מתקינים וכו׳ תתקבל בברכה. אני מאזור המרכז.

פורסם

זה נקרא אינגרציית OEM - ברגע שמשמרים את יחידת הראש המקורית.

שוב, ממליץ לעבור על המדריך שכתבתי כאן - המדריך המלא לאינגרציית OEM - תריץ את זה בחיפוש ותעבור על השרשור.

אם זה מתאים לכוון שאתה רוצה לקחת אשמח להכווין אותך הלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי אדי

עברתי על הפוסט. כן זה בדיוק הכיוון שאני רוצה רק חושש לחרוג בהרבה מהתקציב שהעמדתי לצורך העניין.

כבר כתבתי ואכתוב שוב, שאפו לך על הנכונות לחלוק בידע שלך ולעזור בהכוונה כפי שעשית עד כה והכל בשם אהבת התחום.

פורסם

קראתי את הפוסט המפורט והכל כך אינפורמטיבי על אינטגרצייה. שאפו לאדי על המידע והעזרה שהוא כל כך שמח לנדב ולעזור רק בשל אהבת התחום. קצת איבדתי את הידיים והרגליים שם ומה שחשוב מכך נראה לי שהתקציב שלי לא בטוח יעמוד במחירי המוצרים המדליקים שם.

אז קודם כל זקוק להכוונה איך אני יכול לדעת מה בדיוק יש לי כיום מבלי לפרק את הרכב?

ואחר כך כל עיצה עזרה והכוונה למוצרים מתקינים וכו׳ תתקבל בברכה. אני מאזור המרכז.

אדי זה מה כתבתי קודם לכן

פורסם

אה הה! ידעתי שפספתי משהו - בערך את הכל.

אוקיי תקציב 5K עם יכולת חריגה.

מטרה - SQ

סגנון - צלול וברור.

- הכוון שלי

מגבר ארבעה ערוצים משולב פרוססור מבית אודיסון או מבית גלאדן אודיו.

סט קומפוננט רמת ביניים טוב - ההמלצה שלי תהיה לחטוף את אחד הקלארוסים האחרונים שנשארו אצל אליקו.

סאב וופר 8-10 אינטש פשוט ואולי מאוחר יותר שדרוג - מציע לחכות לארוע אצל ארט סאונד לנושא הזה ולמגבר משולב פרוססור מבית אודיסון.

לגלאדן אוכל לקשר אותך ליבואן.

התקנה לדעתי תהיה מחוץ לתקציב שציינת אבל זו לא אמורה להיות התקנה יקרה במיוחד סה"כ.

בידוד מינימלי בדלתות הקדמיות וכוונים.

זה הכוון הכללי שלי.

מעבר לכך - חוץ מלהשתמש בHU המקורי של הרכב תהיה לך אפשרות להשתמש בסמארטפון שלך בצימוד לUSB DAC

אם זה מוצא חן בעיניך לדעתי 5K קצת גבולי - 6K כבר צריך להיות אפשרי בהחלט!

Pioneer TS-X150

פורסם

תלוי במתקין אבל המגבר קטנטן ולא מהווה בעיה ולא נדרשת ערכת חיווט יקרה, הרמקולים גם לא מהווים בעיה כל העניין זה בידוד אם בכלל צריך ברכב כזה.

אני מתאר לעצמי שבאזור ה700 עד 1500 שקלים בערך.

Pioneer TS-X150

פורסם

שלום.

מכרתי בשבוע שעבר את אותו הדגם בדיוק.

גם אני הייתי מאוד לא מרוצה מאיכות הקול שם.

הפתרון שלי היה פשוט - התקנה נוספת אצל יוסי אלפיין.

שמרתי על ה HU המקורי. הוספתי מגבר ומנחת של ג׳נסיס, זוג קומפוננט של מורל בדלתות הקדמיות, וסאב בתיבת קאסטום בתא המטען. ללא בידוד כלל.

התוצאה - שמיים וארץ.

מומלץ בחום.

גיא

פורסם

היי גיא

הייתי אתמול אצל יוסי ובזמן שהייתי אצלו הוא ניסה להשיג אותך כדי לברר ולשחזר מה הנתונים של ההגברה הקיימת ברכב כדי להבין אם צריך או לא צריך פרוססור.

מתגובתך אני מבין שלא צריך פרוססור וגם לא בידוד. יופי רווח לתקציב שלי....:wink:

פורסם (נערך)

מנחת של גנסיס הוא אחד היקרים הוא עולה באזזור 700 שח

מעבר לכך תוסיף עלות של מגבר טוב ,ואתה מגיע בערך לאותו מחיר של מגבר DSP.

בידוד מומלץ בכל דלת ברמה כזאת או אחרת ,לא חייב בידוד מלא ישנם דלתות עם מבנה אקוסטי לא רע

שאפשר לאטום אותם רק בחלקים מסויימים ,הכל בהתאם למבנה הדלת.

אם כבר הייתה אצל יוסי אז תגיד לו שאתה רוצה:

gladen one 120.4 dsp - Mosconi

ARC AUDIO ARC10D2

ARC AUDIO ARC 6.2

למרות שהייתי שמח לשדרך לדלת הזו

dls gothia 6.3 או morel elate 603 אבל התקציב לא מאפשר.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
  • תוכן חדש...