Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הגלקסי 2 הוותיק שימש את אשתי נאמנה, נפל והתנפץ בקול רעש גדול למגינת ליבה.

הטלפון עובד, אך המסך כבר לא מראה כלום. מנופץ לגמרי.

כל אנשי הקשר שלה שמורים במכשיר ולא בסים, מה שאומר שהעברה של הסים לטלפון החלופי השאירה אותה ללא אנשי קשר כלל.

האם יש דרך לחלץ את אנשי הקר דרך USB ולהעביר לטלפן אחר [מותג שקר סיני כלשהו]?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

אם אתה מתכוון שהג'ימייל שלה היה מחובר והיא היתה מקבלת הודעות בזמן אמת, אז כן, היה מחובר.

אבל, אני נכנס עכשיו מהמחשב לאותו חשבון מייל, ובאנשי קשר אני לא רואה בכלל מספרים מהטלפון שלה.

עריכה:

מאוד מוזר. הטלפון שלי דוקא כן מסונכרן יפה, וכל אנשי הקשר שלי נמצאים ברשימת אנשי הקשר של המייל.

אבל הזכרונות מהטלפון שלה, שלכאורה היה מסונכרן גם כן, פשוט לא קיימים.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

תתקין על מחשב נייד/נייח את התוכנה Samsung Kies, חבר את הטלפון בכבל USB למחשב ובאמצעות התוכנה אתה אמור להצליח לחלץ את אנשי הקשר (אם הם אכן שמורים ע"ג המכשיר עצמו).

*חשוב להדגיש - קודם מתקינים את התוכנה, מפעילים אותה ומחברים את הטלפון.

אתה יכול לנסות להיעזר בסרטון הזה -

[video=youtube;O4kfzOt53-8]

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

או קי הורדתי את התוכנה ויצרתי אחלה קובץ גיבוי במחשב.

איך זה עובר איתי הלאה לטלפון הבא?

הוא לא סמסונג, אלא מותג שקר סיני כלהו. אני חושב שהתוכנה הנ"ל לא מזהה אותו.

פשוט לגרור את הקובץ לאנשהו בטלפון החדש?

לאן בדיוק?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

מה הסיומת של הקובץ?

אם נוצר קובץ CSV, אתה ניגש ל google contacts (דרך הדפדפן במחשב), מבצע login עם החשבון בו ייעשה שימוש במכשיר הסיני, ניגש ל "Import contacts" ובוחר ב CSV (הקובץ שנוצר). כל אנשי הקשר ייטענו לחשבון הגוגל הרלוונטי ובכל פעם שייעשה בו שימוש, בכל מכשיר אנדרואיד שהוא, אנשי הקשר האלו יופיעו.

אם לא נוצר קובץ CSV, תבדוק אם יש אפשרות ב KIES לשמור את אנשי הקשר בפורמט הזה (אני די משוכנע שכן).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

הצעה נוספת על אותו בסיס - תגדיר את KIES כך שישמור את הפרטים בתוכנת אאוטלוק.

לאחר ביצוע סנכרון - כל אנשי קשר / יומן/ פתקים שמורים באאוטלוק.

בטלפון החדש + מחשב - להתקין תכנת MyPhoneExplorer - ולבצע סנכרון בין המחשב לבין הטלפון החדש...

הערה : קח בחשבון כי אנשי הקשר בטלפון החדש * לא * יהיו מסונכרנים/ מוגדרים עם חשבון גוגל - ולכן כאשר יתקשרו - מספר הטלפון לא יזוהה. בזמנה החופשי - להכניס את אנשי הקשר מחדש, כך שיהיו מסונכרנים/ משוייכים לחשבון גוגל (יתרון יחיד של השיטה - המידע על אנשי הקשר עדיין נמצא).

ובעתיד - כדאי לסנכרן את המידע מול המחשב מדי פעם (אני אישית לא אוהב לסנכרן מול גוגל. רק עושה לי בלאגן)

אם רוצים להעביר SMS וכו' - צריך להשתמש באפליקציה שמעתיקה מידע (יש כל מיני).

פורסם
אם אתה מתכוון שהג'ימייל שלה היה מחובר והיא היתה מקבלת הודעות בזמן אמת, אז כן, היה מחובר.

אבל, אני נכנס עכשיו מהמחשב לאותו חשבון מייל, ובאנשי קשר אני לא רואה בכלל מספרים מהטלפון שלה.

לא מספיק.

תחת תפריט הגדרות - חשבונות, צריך בחשבון הגוגל לאפשר סנכרון אנשי קשר.

בהגדרת אנשי הקשר צריך להגדיר אותם כאנשי קשר של חשבון הגוגל.

קצת מעיק, אבל בהחלפת הטלפון הבאה, אין יותר צורך להתעסק בהעברת אנשי קשר.

:turn-l:
פורסם

בוקר טוב ותודה לעונים

הצלחתי ליצור קובץ csv ולהביא אותו לgmail, אבל נטענים רק השמות ללא המספרים.

מגיגול קצר עלה שכנראה הבעיה היא שקובץ csv שKIES יצר לא זהה למה שGMAIL יודע לקרוא ולהטמיע אצלו

באמת ייצאתי אח"כ מהמייל אנשי קשר כדי לוודא את זה, ונוכחתי לראות שהמבנה לא שווה.

איך אני מצליח לגרום לקובץ csv שלי להיות זהה לזה של Gmail?

לא מדובר באיזה שינוי זעיר, הכל שם נראה פשוט אחר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

במייזו שלי זה עובד ככה-מעבירים את הקובץ שנוצר למכשיר החדש ואז באנשי קשר לעשות ייבוא מהקובץ שהעלת למכשיר תנסה

Sent from my m2 using Tapatalk

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

• תוכן חדש...