Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש להונדה סיווק 2004 ורציתי לשאול שני שאלות

שאני מדליק את המזגן יש רעש מוזר מהמכסה מנוע המזגן עובד מצויין אבל יש רעש מעצבן ממה זה נובע?

אין אורות איפה שמדליקים את המזגן מכוונים את הטמפ אין אורות מסביב לדברים האלה, זה בעיה של פיוז?

פורסם

1. יכול להיות חופש בפולי מדחס. זה אם הרעש כל הזמן. אם יש רעש רק בשניה של הפעלה, רצועת מדחס ישנה או לא מתוחה נכון.

בעצם יכול להיות שמה שאתה שומע זה רעש תקין של מאווררים שמתחילים לעבוד עם הפעלת מזגן.

תנסה לתאר יותר טוב את הרעש או להקליט.

2. זה לא פיוז, אלא נורות שרופות מאחורי הפקדים שם, צריך להיליף.

פורסם

הרעש מתחיל בעת הפעלת המזגן ונפסק לסירוגין במהלך הנסיעה, לפעמים שומעים אותו לפעמים לא. מה העלות של רצועה לא מתוחה טוב? או של רצועה חדשה במידה וצריך להחליף? אם אין לך תשובה ודאית אקליט לך ואעלה לכאן הקלטה.

לגבי המנורות השרופות, איך אני מחליף אותן? צריך להוציא את כל הדש בורד בשביל להחליף או שיש גישה דרך הכפתורים עצמם? והאם אתה בטוח שאין פיוז שאחראי על המנורות האלו?

תודה על העזרה !

פורסם

קשה לאבחן רעשים דרך המחשב, איזה סוג רעש זה? רעש רוח, חריקה, צפצוף, רעש מתכתי? קליק קצר חד פעמי? האם תלוי סיבובי מנוע?

האם שומעים מתוך תא הנוסעים עם חלונות סגורים או כשעומדים מחוץ לרכב?

גם אם תקליט, אף אחד לא יתן לך כאן הבחנה מדוייקת, רק השערות.

אבחנה מדוייק אפשר לעשות רק כשרואים ושומעים, כלומר על הרכב.

פויז לתאורת פקדי מזגן משותף עם אורות חניה ועוד מערכות. אם כל השאר עובד, זה לא פיוז.

פורסם

מה המיקום של הפיוז הזה? כי באמת לא עובד גם בצד ליד ההגה המנורות של הסאן רוף, של הגובה אורות ושל הכיוון מראות, האורות של הכפתורים האלה גם לא עובדים.

תודה.

פורסם

לא זכור לי שיש תאורה במתגים של כיוון גובה אורות ושל כיוון מראות. לגבי הסאנרוף לא יודע, אין לי סאנרוף.

פורסם

מצאתי סרטון שמראה איך להחליף את הנורות :

עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איך אני יודע שבוודאות נשרפו המנורות וזה לא פיוז ? כי לי נראה קצת מוזר ששלושתן נשרפו אני יותר חושב שזה פיוז, אם זה הנורות אחליף .

תודה לעוזרים אשמח אם תכוונו אותי איזה פיוז ואיפה הוא נמצא.

פורסם
כי לי נראה קצת מוזר ששלושתן נשרפו.

לא מוזר בכלל, נראה שהבעלים הקודמים לא החליף אותם אחד אחד כשנשרפו.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם
http://troubleshootmyvehicle.com/honda/1.7L/civic-under-hood-fuse-box

זה דף שמפרט על הפיוזים אני פשוט שוב, לא מבין כלום מזה.

זה פיוז מספר 2. כמו שאתה רואה הוא אחראי על עוד מערכות. אם כל המערכות האלו עובדות, הפיוז תקין.

• תוכן חדש...