Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או... עוד חלק באונו פוענח - ולרפי עוד שאלה אם לא איכפת לך (וכן לשאר חברי הפורום):

האם באמת מומלץ הפרפלו?

היום התקשרת לחנות חלקי חילוף מהגדולות בירושלים והמוכר אמר לי שלדעתו אין שום טעם לשים את זה ברכב כזה ישן מכיוון שעד כה השתמשו במים רגילים וכן אין למנוע צורך בזה ומים איכותיים יעשו את העבודה... כמובן שזה לא נשמעע לי משהו לאחר כל ההמלצות שקיבלתי כאן לעבור לפרפלו - אז התקשרתי למוסך המרכזי המורשה של פיאט בירושלים שם דיברתי עם אחד המוסכניקים שאמר לי שאכן הם מוכרים פרפלו - אבל לא בטוח שאני צריך את זה כי ברכבים ישנים אנשים לא משקיעים... כאשרא שאלתי אם זה ייעודי לפיאט ורכב פיאט "חייב" את זה כפי שהובהר לי כאן הוא אמר שזה פשוט המים מהסוג הטוב ביותר שקיים בשוק - לכל סוגי המכוניות ולאו דווקא פיאט - משמע מכאן שאין צורך בזה באוטו שלי ואם שמו שם מים איכותיים אז אין צורך לעבור לפרפלו??

אשמח לעזרתכם כאן לשפוט מה באמת צריך לעשות...

תודה,

צביקה

נ.ב.

רצו 33 שקל לפחית פרפלו שיש לדלל 2/3 - כלומר שתי פחיות + ליטר מים מזוקקים...

...Carpe Diem

פורסם

לדעתי רצוי לשים פראפלו של פיאט שאכן הנו נוזל קרור מהטובים שקיימים.

גם ברכב ישן הוא יעשה טוב ובין היתר יש לו חומר משמן ועוד תכונות טובות למע' קרור המנוע וחלקיה.

כמובן שזה כרוך בהוצאה כספית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אז לדעתך להחליף כרגע או פשוט בטיפול הבא (עוד כ-7K) ? הייתי בטוח שבפיאט ימליצו על זה בחום... מוזר שהוא אמר שזה סתם "אחד מהטובים ביותר"... וכל הזמן הייתי בטוח שפיאט "חייבים" את זה...

...Carpe Diem

פורסם

הבנתי תודה...

המוסך שהתקשרתי זה המוסך המרכזי בירושלים (איני יודע מה השם) פשוט שמור לי בזיכרון הפלאפון מאז שקניתי את הרכב...

...Carpe Diem

פורסם
הבנתי תודה...

המוסך שהתקשרתי זה המוסך המרכזי בירושלים (איני יודע מה השם) פשוט שמור לי בזיכרון הפלאפון מאז שקניתי את הרכב...

יש לי 2 שאלות:

כמה ק"מ נסעת ברכב שלך? האם הספרה הראשונה היא 0 כמו שרואים בתמונה?

ומה זה לוח הפיקוד שנמצא מתחת לרדיו? אין לי את זה באונו שלי. אני מפעיל את המזגן גם בלי זה.

פורסם
הפתחון הקטן שבתמונה התפקיד שלו הוא לזרוק אוויר לחלון של הנהג כדי שהאדים יפשירו בקיץ...

הפתח המוקף בעיגול הוא פתח להפשרת אדים בחלון דלת הנהג. בד"כ משתמשים בזה בחורף ולא בקיץ.

• תוכן חדש...