Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה חמורה ברכב אני מחזיק ברכב מסוג מיצובישי סופרלנסר ידני שנת 94

רכב מצויין לא זולל לא כלום רק לאחרונה הוא התחיל לזלול קצת מחשבון הבנק שלי בטיפולים :)

אבל זה לא משנה הבעיה שצצה אצלי מופיעה כבר תקופה ארוכה

בזמן נסיעה לפעמים קוראים מצבים שאני נותן גז מעביר הילוך ואני מרגיש אני נותן גז בניוטרל כאילו אין חיבור בקלץ וזה לא משנה בין עם זה בזמן נסיעה או אחרי עצירה או במעבר הילוכים פשוט פתאום בלי שום סיבה אני לא מרגיש שהגז עובר אל הגלגלים הרכב לא מראה שום סימנים של בעיה לא מתחמם כלום רק אחרי שאני עוצר בצד לאיזשהו פרק זמן מסויים הכל מסתדר עד לפעם הבאה

אתמול זה קרה לי בזמן שנסעתי בעליות של חיפה למי שמכיר האיזור שמאחורי הלונה את הדרך לכרמל אלה עליות במקצת תלולות אבל זה גם קורה במישור

ודם רציתי לדעת עם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שמשתמשים בה במוסכים למציאת מסויים ברכב יש להם את התמונה של הרכב ואז הם מפרקים את התמונה עד לחלק שהם צריכים להזמין והם גם יודעים שם כמה הוא עולה

תודה לכל מי שיכול לעזור בנושא

פורסם

הבעיה שאתה מתאר הנה מצמד (קלאץ') מחליק וכנראה שיש להחליפו.

תוכנת חלקי חילוף לרכב אינה זמינה באינטרנט והיא נמכרת למוסכים ושרותי רכב למיניהם.

גש למוסך לבדיקת המצמד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

דרך אגב שכחתי לציין שהמצמד חדש החלפתי אותו בקיץ

למה את חושב שיש צורך להחליפו? יכול להיות שהוא נשבר ?

מאילו סיבות,גורמים זה יכול לקרות ? (ההחלקה של המצמד)

פורסם

מצמד חדש, יחסית, עלול להחליק בגלל שימוש לא נכון בו או בגלל נזילת שמן ממחזיר שמן אחורי במנוע שנזל על דיסק המצמד או שניהם ביחד. ניתן יהיה לדעת מה הגורם רק לאחר פרוק המצמד מהרכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ובקשר לתוכנות .... לכל יצרן קיימת תוכנה משלו לניהול המק"טים של החלקים , הן נמכרות למוסכים דרך היבואנים והיצרנים.

אני לא רוצה להלשין אבל אם אתה יודע את שמה רוב הסיכויים שתמצא אותה בEMULE או תוכנת שיתוף הקבצים הקרובה אלייך

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

-המצמד איך הוא בנוי?

-כאשר אני לוחץ על דוושת המצמד מה קורה שם?

-ואיך יכולה להגיע לשם הנזילת שמן הזאת המצמד לא אמור להיות אטום?

-ובתוך החלקים של המצמד לא אמור להיות שמן?

-בקשר לתוכנות של המוסך זה מה שהתכוונתי אני פשוט רוצה למצוא אותה באימיול :) אבל אני לא יודע מה שמה

חלק מהתיקונים ברכב עשיתי כבר עצמאית היה לי מקרה שהברז של המעביר בין קור לחום נשבר והכל המכונאים המקצועים ואני לא מזלזל באף אחד החליפו לי את כל החלקים מקדימה וגם את כל הצנרת וכל זה במוסכים המורשים ואף אחד לא דיבר ברור מאיפה הבעיה נובעת :)

ועוד רצו איזה 1300 שקלים על הסידור של הברז נאמר לי שצריך להחליף את כל הפנל של הברזים ושזה לא הולך בנפרד וזה פשוט לא נכון כי אני הצלחתי לתקן את זה לבד וכל זה עלה לי שעתיים של עצבים על הרכב :-P ואת התוכנה אני מחפש פשוט בשביל לדעת עד איזה חלק ניתן לפרק דבר מסויים למשל כמו שאמרו שצריכים להחליף את כל הפנל של המיזוג שאי אפשר להחליף ברזים בלבד לא נשמע לי הגיוני

פורסם

מנצל את הנושא כדי להוסיף שתי השלמות לנאמר פה לגבי נזילות שמן על דיסק המצמד.

אם הנזילה היא של שמן הגיר (גיר ידני כמובן, ולכן השמן שלו סמיך ודביק יחסית, כדי להצמד היטב לשיני הגלגלים שבגיר) ישנה תופעה של הדבקה כלומר המצמד לא מגיב כראוי אלא נצמד באופן פתאומי יותר מהרגיל, והרכב נוטה לקפוץ בתזוזה מהמקום.

מכונאי ותיק מאד (שכבר איננו בחיים) סיפר לי פעם שבמלחמת העולם השנייה מכונאים של משאיות צבאיות נהגו במקרה של דליפת שמן על דיסק המצמד להרתיח את הדיסק במים בתוך כלי מתאים. החום הקטין את צמיגות השמן ואת ההדבקות שלו והמים הציפו אותו וסייעו להפרדתו מהדיסק.

היו ימים.

יוסי

פורסם

כן הכל טוב ויפה רק שאצלי הרכב לא קופץ במקרים עליהם אתה מדבר אלה תחושה של כאילו מושך או אי יכולת משיכת הרכב לא קפיצות ולא שום דבר כזה אבל תודה על המידע

• תוכן חדש...