Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

קרובת משפחה ביקשה ממני ללטש את הפנסים של הרכב שלה, פיאט פונטו ספייס שנת 2002.

כרגיל לקחתי נייר מים 500, לאחר מכן נייר מים 1500, לאחר מכן 2500, ולסיום שיוף עם נייר 3000 ופוליש גס וכמובן שכבת הגנה לאחר מכן.

הרבה ג'יפה יצאה מהפנס שהיה צהוב מאוד וחיצונית הפנס נקי ומבריק. מה הבעיה? הפנס מאוד מלוכלך מבפנים מה שמסביר את זה שהיא אומרת שבחושך בקושי רואים משהו (לפני הליטוש, לאחר הליטוש היא עדיין לא בדקה). השאלה אם יש דרך לבצע ניקוי פנימי לפנסים האלו.

תמונות לפני ואחרי:

פנסים (2).jpgפנסים (3).jpgפנסים (4).jpgפנסים (1).jpg

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

הפנסים הללו מודבקים. על מנת לפתוח אותם צריך לחתוך בזהירות מסביב ואחר כך להדביק עם פוליאוריטן.

זול, בטיחותי ומהיר יותר יהיה להתקין סוג פנסי חזית תחליפיים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
הפנסים הללו מודבקים. על מנת לפתוח אותם צריך לחתוך בזהירות מסביב ואחר כך להדביק עם פוליאוריטן.

זול, בטיחותי ומהיר יותר יהיה להתקין סוג פנסי חזית תחליפיים.

אין צורך לחתוך.

חמם תנור ל150 מעלות, תכניס את הפנסים לתנור, אחרי 3-5 דק תוציא , תפריד את הפנסים (הדבק מתרכך).

לאחר ביצוע הניקיון, בצע שוב את הפעולה, חמם את הפנסים בתנור והדבק אותם בחזרה.

בוצע בהצלחה על כ 4 סטים של פנסים שונים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לפני ביצוע פעולות הירואיות כמו לאפות את הפנס (לא מזלזל חלילה, בטח לא במי שאומר שיש לו נסיון טוב בעניין), הייתי מנסה לפרק את הפנס, להוציא את בתי המנורות ודרך החורים לתת שטיפה טובה בלחץ מים חזק (אני השתמשתי בצינור גינה). לפעמים (כמו בפנס האחורי של המאזדה שלי) זה מספיק.

מהנסיון המועט שלי הלכלוך שם הוא יותר כמו אבק (אולי פיח???) ולא הצהבה שמצריכה ליטוש כמו מבחוץ.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

כן. תצטרך לדחוף בזהירות את אחת העדשות לתוך הפנס (לפי התמונות, בפנס הימני העבודה כבר בוצעה :-P נראה שהעדשה שוכבת בתוך הפנס).

הבאסה זה למשוך את העדשה חזרה. דורש לא מעט זריזות אצבעות.

תתחיל מהפנס שממילא מפורק. מקסימום, אם אתה לא מצליח למשוך חזרה את העדשה, אז תאלץ כבר לפרק את הפנס.

יכול גם להיות שלנורה של אור הדרך אין עדשה, וכשתוציא אותה, יהיה חור שאפשר להתיז דרכו.

אצלי בפנס האחורי לא היה חור "דוך" בשום נורה...

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא ממליץ לבצע קיצורי דרך מהסוג הזה.

תהליך פירוק והדבקה באמצעות חימום הפנס, הוא מהיר ודי פשוט.

על הדרך תוכל לסדר את העדשה המשוחררת באחד הפנסים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ואם נשארת איזושהי ירידה בעוצמה - תרשה לי להמליץ על מנורות פיליפס Vision Plus +60% אשר נמכרות בהום סנטר למשל במחיר שפוי.

לא יכול לומר לגבי אורך החיים, אבל אין ספק שהן באמת נותנות יותר אור. לפני שבועיים בטסט (שהמנהרה נמצאת במקום מקורה) פשוט נדהמתי מהאור החזק.

אומנם הרגשתי שיפור בכבישים חשוכים מיד כשהרכבתי אותן, אבל במקום סגור ההבדל נראה כל כך משמעותי.

הערה - הפנסים מזכוכית. לא הסתנוורתי מעכירות.

• תוכן חדש...