Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני חושד שרכב של העירייה פגע לי ברכב בחניה

שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול בשעות הערב המאוחרות (סביבות 22:00) החנתי את הרכב שלי על רחוב איינשטיין, מגורי אוניברסיטת ת"א. החניה הייתה האחרונה ברחוב וממש מאחורי עמדת אופניים ציבוריים. האבסורד הוא שאני פרנואיד לחניות צפופות וראיתי שממולי עמדת אופניים של עיריית ת"א, אז לקחתי חצי מטר מרחק מסוף המפרץ. הפחד באמת עבר לי לרגע אחד ומיד חלף.

בבוקר (07:30) אני הוצאתי את הרכב הגעתי לעבודה וכשהחנתי, גיליתי שפשוף גדול וירוק על מכסה המנוע שלי. שום דבר שאני יכול לחשוב עליו מלבד טנדר ירוק או אופניים ירוקים בין השעות האלה במיקום הזה, יכל היה לעשות זאת.

אני מקווה שיש פה כמה בעלי ניסיון ועצה שיכולים להעניק לי הצעות לכיצד עליי לפעול כעת. בנתיים אני אחפש מצלמות עסק ורחוב באיזור המקיף את החניה על מנת לנסות להשיג הוכחה. אני מניח שטיימינג בסיפור הזה מאוד חשוב ושכדאי לי לפנות לעירייה בהקדם.

כל היום שלי התחרבן, נמאס לי להגיע לרכב שלי ולגלות מכות ושריטות חדשות. זה פשוט מתסכל. במיוחד כשמדובר ברכב של העירייה שגם ככה כל היום מחפשת אותי.

20160601_075912.jpg

20160601_075920.jpg

20160601_080021.jpg

demo.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיקום הפגיעה תמוה, צריך להתאמץ מאוד כדי לפגוע כך באמצע מכסה המנוע. זה לא משהו שיכול להגרם מפתיחת דלת או חניה.

אולי זה קרה בזמן העמסה של אופניים על הטנדר, אבל בשעות המדוברות אין להם סיבה לחנות כל כך קרוב, הם פשוט חונים על הנתיב, אין יותר מידי תנועה להפריע לה.

בכל מקרה, בלי תיעוד הכל בגדר תיאוריה לא מבוססת, כך שהדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לשנות את סדר העדיפויות שלך בחיים כך שסריטות באוטו יהרסו לך את היום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רואה טנדר שמגיע לגובה כזה

אולי משאית הזבל

אהה שוב העיריה.

בלי תמונות מצבך עגום.

אם היית חונה עד לפינה ( ולא עושה את החצי מטר אחורה ) ייתכן ולא היית משאיר לו את המרווח שבו הוא ניסה להיכנס.

אני גם בדעה שבשעות האלה הוא חוסם את הנתיב ומעלה /מוריד אופניים.

ברוב המקרים הוא גורר עגלה לא?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם צודקים, סביר שהרכב עצר על הנתיב עצמו. הוא תמיד מגיע עם נגרר. יכול להיות שאיפשהו בתהליך הפריקה משהו השתבש ואופניים פגעו לי ברכב. אני לא מצליח לחשוב על סיבה אחרת שאופניים יגיעו לגובה הזה ב-9 השעות שהחנתי את הרכב.

ישה, כתבת שבלי תמונות מצבי עגום. תמונות של מה בדיוק? של הרכב שלי מחנה באותו מקום? יהיה לי קצת קשה להוכיח שמדובר בתמונה אותנטית.

יכול להיות שרק צילום מצלמת וידיאו יציל אותי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות של הפגיעה בך על ידי רכוש של העיריה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאמור כתבת בהודעה הראשונה שלך , תמונות אולי ממצלמות אבטחה שבסביבה, וגם אם לא

שלח מכתב לעיריה עם צילום של הפגיעה אולי יסכימו לשלם.

שיטת מצליח עובדת לשני הכיוונים.

ושאלה יהיו צרותיך בהמשך החיים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מה לתרום לך מהבחינה המשפטית (כותרת הפורום...) אלא רק לנסות לנחם אותך בכך ש(לפחות לפי התמונות) 98% מהנזק הזה יורד עם קצת פליש. רוב הצבע שאתה רואה שם הגיע מהגוף שהשתפשף לך ברכב.

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך לבדוק טוב טוב במצלמות אבטחה שם באיזור, לפי מה שאני רואה סיכוי גבוהה שהמצלמה של ריקושט מתוך החנות תפסה את מה שקרה, או אולי אפילו בצד השני של הרחוב יש מצלמות אבטחה, אם אין סרטונים ממצלמות אבטחה אז תנסה באמת לשלוח מכתב לערייה, אם זה לא עובד, לפני שאתה הולך לנסות פוליש, שטוף את המקום טוב טוב ותעבור על המקום עם פלסטלינה (עושים את זה בכל מקרה לפני הפוליש) אולי זה יהיה לשביעות רצונך.

Detailer.gif
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...